Romagna Camping Village

Groot
aan zee
Direct aan het strand
Animatie op het strand
Restaurant en Pizzaria
Teatro Rossini
Aan de boulevard van Riccione
Miniclub
Bezoek Rimini

Boeken op camping Romagna Camping Village? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Romagna Camping Village, Emilia-Romagna

Vanaf je accommodatie zo de Adriatische zee inlopen? Bij Romagna Camping Village ben je dan aan het juiste adres. Deze camping vind je direct aan de boulevard van sprankelend Riccione. Door het brede strand heeft deze camping ervoor gekozen hier de meeste faciliteiten onder te brengen. Zo is er animatie op het strand, een restaurant aan het strand en een afhaal restaurant/bar. Het strandleven beleef je dus optimaal op deze camping.

Een zwembad heb je hier niet echt nodig, de zee ligt aan je voeten.
Verder vind je op de camping nog een speeltuin, bij uitstek dé plek om vakantievriendjes tegen te komen, en een volleybalveld. In het hoogseizoen is er een miniclub voor de kleinste, kan je zelf gebruik maken van softgym, aquagym en worden er diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. En natuurlijk krijg je wel trek na al de leuke bezigheden. Dat wordt kiezen tussen een lekkere pizza en lekkere snack bij het afhaalrestaurant. Het restaurant ligt aan het strand en na een lekkere maaltijd wordt het genieten van een van de mooie shows in het theater.

Leuk om deze omgeving te ontdekken
In Riccione vindt je verder nog een groot aqua park: Aquafan. Waar je een hele dag van glijbanen af kan roetsen. Of bezoek de spa faciliteiten in Riccione in Atlantic Spa. Vlakbij, in het dorpje Pesaro, vind je verder nog het geboortehuis van de Italiaanse componist Rossini (de Barbier van Sevilla / Figaro). Dit is nu een museum en is zeker de moeite van het bezoeken waard. Ook is een bezoekje aan de stad Rimini de moeite waard, hier vind je veel straat kunst, en mooie pleinen als de Piazza Cavour en de Piazza Tre Martiri. Dit alles vind je binnnen 30 autominuten van de camping.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Romagna Camping Village!


Boeken op Romagna Camping Village

Vacanceselect en Selectcamp verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe kamperen!