Camping voor jong en oud
Openlucht zwembad
Zee en strand op 400 m
Fietsen en wandelen

Boeken op camping Plage des Tonnelles? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Camping Plage des Tonnelles

Over camping Plage des Tonnelles, Pays de la Loire / Vendée

Camping Le Dornier bij Saint Jean de Monts in de Vendée, is een camping voor jong en oud.

Dankzij de prachtige ligging temidden van duinen en bossen zal deze camping je betoveren met zijn ietwat ruige uitstraling.

Je bent hier op slechts 200 m van het zandstrand en de zee vandaan. "Le Dornier" beschikt over velerlei faciliteiten waaronder een verwarmd zwembad (240 m²), een speeltuin, een minigolf terrein, een kinderclub en het is zelfs mogelijk om hier de sport handboogschieten te beoefenen. Tevens is er voor jong en oud een leuk en gevarieerd activiteitenprogramma opgesteld.

Camping Le Dornier ligt in de Vendée, niet ver van de populaire badplaats Saint Jean de Monts aan de zogenaamde ‘lichtkust’. Deze kust wordt zo genoemd omdat de zon er per jaar maar liefst 2450 uur schijnt! De prachtige ligging te midden van duinen en bossen nodigt je uit tot mooie wandelingen en fietstochten.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Plage des Tonnelles!


Boeken op Plage des Tonnelles

Vacanceselect verhuurt op camping Plage des Tonnelles bungalowtenten (Bungalowtenten max. 4-5 pers. (huisdier toegest.zie voorwaarden)), lodgetenten met sanitair (Lodgetent (Pagan) met eigen sanitair ).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs