Terrasvormige minicamping/natuurcamping
Nederlandse eigenaars
Rust, natuur, sport, ontspanning
Ontdek de Corrèze
Wandelingen, fietstochten
Kanovaren op de Dordogne
Grotten, kastelen, stadjes bezoeken
Ruimte, natuur en cultuur

Boeken op camping Moulin de Lacombe? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Moulin de Lacombe

 

Accommodaties op camping Moulin de Lacombe

Over camping Moulin de Lacombe, Limousin

Ben je op zoek naar een kleine charmecamping in de Limousin? Moulin de Lacombe is een mooie natuurcamping, terrasvormig aangelegd en gelegen in het zuiden van de Corrèze. Deze minicamping ligt op korte afstand van de Dordogne en de Lot. De perfecte ligging voor een vakantie midden in de natuur. Het landschap is veelzijdig, overwegend glooiend, en erg groen met veel grote en kleine rivieren en een prachtig uitzicht. De perfecte plek voor natuurliefhebbers, wandelaars en sportieve fietsers.

Op de camping zijn 15 ruime kampeerplaatsen aangelegd omgeven door hoge pijnbomen en met een fantastisch uitzicht rondom. Hou je van wandelen, sportief fietsen, kleine authentieke stadjes/dorpjes dan kies je voor camping Moulin de Lacombe.

Een kindvriendelijke camping met goede voorzieningen
Op de camping zelf vind je diverse voorzieningen. Er is een klein winkeltje met diverse basisboodschappen, zoals koffie, thee en brood. Je kunt afkoelen in het zwembad en de kinderen zullen zich zeker vermaken bij de zandbak en de schommel.

Rust, ruimte, cultuur en natuur
Camping Moulin de Lacombe ligt in Saint Geniez O’Merle, een dorpje in het zuiden van de Limousin en de Corrèze. Dit vakantieplekje ligt in de Vallei van de Dordogne en grenst aan de Cantal en de Lot. Het dal waarin deze kleine rustieke camping ligt wordt begrensd door het riviertje La Glane de Malesse. Het landschap nodigt haar bezoekers uit tot lange wandeltochten of sportieve mountainbike- en fietsroutes. Ook kun je over een vrij vlakke weg langs de rivier richting Beaulieu of Argentat fietsen. Niet al te ver van de camping kun je kanotochten maken op de Dordogne. De Corrèze met haar kastelen, authentieke dorpjes, leuke marktjes en prachtige natuur is een topplek voor een fijne kampeervakantie. Bekend is het prachtige bedevaartplaatsje Rocamadour wat als het ware tegen een berghelling lijkt te zijn geplakt. Mooie stadjes zijn ook: Collonges la Rouge, Carennac, Curemonte, Turenne, Loubressac en Autoire.

Lisette en Thijz, zijn de eigenaars van de camping.. Ze geven de camping een geheel eigen, creatieve inbreng en een bijzonder tintje! zij heten hun gasten van harte welkom.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Moulin de Lacombe!


Boeken op Moulin de Lacombe

Creuse Active verhuurt op camping Moulin de Lacombe bungalowtenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs