Middelgrote groene camping
Direct aan het strand
Diverse (sport)activiteiten
Groot buitenbad en kinderbad

Boeken op camping Marina Julia Village? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Marina Julia Village

Over camping Marina Julia Village, Veneto/Adriatische kust

Camping Marina Julia (voormalig Villaggio Turistico Albatros) is een uitstekende-, schaduwrijke camping met veel bomen aan de Adriatische kust. Ideaal voor liefhebbers van strand en zee. Er is een breed zandstrand gedeeltelijk met gazons en een geleidelijk aflopende zeebodem. Toegang deels gratis en deels tegen betaling. De camping heeft ook een groot olympisch zwembad (geopend eind mei), zwembad met 10 m hoge duiktoren en een kinderbad met een klein zandstrandje (gehele seizoen geopend)

Zwemmen, duiken en lekker eten
Centraal liggen drie grote zwembaden, hiervan is er één geschikt voor jongere kinderen. Er is een groot olympisch zwembad en een speciaal bad om in te duiken.
Rondom het zwemgedeelte is een gezellig centrum met een supermarkt, winkeltjes, restaurant met lokale specialiteiten en terrasjes. Afhaalmaaltijden kun je hier ook kopen. Verder verdient de nieuwe duiktoren voor waterliefhebbers die van actie houden extra aandacht. Er is Wifi aanwezig op de camping. Honger van alle leuke activiteiten op de camping en daarbuiten? Op camping Marina Julia is een fijne pizza-bar maar ook een fijn restaurant met terras dat uitkijkt op het zwembad. In de directe omgeving zijn diverse plaatsjes met leuke marktjes.

Diverse natuurreservaten en historische stadjes
De camping is vanwege de ligging tussen Grado en Triëst ook zeer geschikt voor wandelingen en culturele uitstapjes. Wandelen en fietsen in deze Italiaanse regio is zeker aan te raden. De camping ligt direct naast het natuurreservaat van Cona en ca 20 km van Grado. Grado een soort schiereiland verbonden met het vaste land met een leuk en gezellig historisch centrum, gezellige winkelstraatjes en aantrekkelijke restaurants.

Behalve de diverse natuurreservaten kun je ook de stadjes Aquileia en Palmanova bezoeken. Aquaileia in de Romeinse tijd een echte handelsstad, nu zeker de moeite waard om te bezoeken met diverse Romeins opgravingen uit die tijd. Bezoek de basiliek Santa Maria Assunta en klim de 73 meter hoge toren in. Ook het stervormige vestingstadje Palmanova is een bezoek waard.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Marina Julia Village!


Boeken op Marina Julia Village

Camping Marina Julia Village biedt verhuur via een groot aantal kampeerorganisaties.
Eurocamp, Vacanceselect, Homair Vacances, Happy Camp en Al Fresco verhuren luxe stacaravans. Verder verhuren Vacanceselect en Suncamp op deze camping , en . Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.