aan zee
Camping direct aan het strand
3 zwembaden
Speeltuinen
Watersport
 • Beoordeling toevoegen ▷ 6.5
 • Middelgrote campingM
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Benieuwd naar de prijzen op camping Les Chardons Bleus?

   CHALET/HUISJE/APPT
   STAANPLAATSEN
   

  Accommodaties op camping Les Chardons Bleus

  Over camping Les Chardons Bleus, Pays de la Loire / Vendée

  Een fijne niet te grote camping aan het strand van de Vendee! Driesterrencamping Les Chardons Bleus ligt aan een van de prachtige stranden in de Loire-Atlantique.

  Lekker onbezorgd spelen en spetteren
  Op Camping Les Chardons Bleus zijn 3 verwarmde zwembaden waaronder ook een peuterbad voor de jongste bezoekers. Na een duik in het zwembad, kunnen de kinderen heerlijk rondrennen in één van de speeltuinen met glijbanen en klimrekken. Tijdens de zomermaanden wordt er een uitgebreid activiteitenprogramma aangeboden met sporttoernooien (voetbal, tafeltennis en jeu de boules) en leuke creatieve workshops zoals schilderen.

  Als je van watersport houdt, dan hoef je het niet ver te zoeken want in de omgeving van de camping zijn er genoeg mogelijkheden om te kitesurfen, strandzeilen en kajakken. De omgeving is ook uitermate geschikt voor fietsers en wandelaars; de zogenaamde‘Vélocéan’ is een prachtige kustroute om per fiets te verkennen. Heb je zin om een dagje iets anders te ondernemen, dan is de stad en het aquarium (Océarium) in Le Croisic een aanrader. In het plaatsje La Baule ligt één van de langste stranden in Europa. Het strand hier is 9 km lang en loopt van Pornichet tot Pouliguen. Een bezoek aan het oude Middeleeuwse stadje Guérande is ook erg aan te raden.  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Chardons Bleus!


  Aanbieders op Les Chardons Bleus

  Canvas Holidays verhuurt op camping Les Chardons Bleus chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs