Fijne kleinschalige gezinscamping
Camping ligt tegen de Cevennes aan
Op een heuvel met zwembad
Animatieprogramma voor jong en oud
Uitstapjes Anduze, Nîmes en de Pont du Gard
Goed restaurant op de camping

Boeken op camping Le Mas de Reilhe? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Le Mas de Reilhe

Over camping Le Mas de Reilhe, Languedoc-Roussillon

Kleine 4 sterren familiecamping Mas de Reilhe, bij Crespian, ligt aan de rand van de Cevennen, niet ver van Nîmes en Arlès. Een rustig gebied met veel mogelijkheden voor jong en oud. De kleinschalige camping is mooi op een heuvel gelegen en er is een prettige sfeer. De Camargue met de roze flamingo's en de wilde paarden ligt ook op korte afstand.

Waterratjes kunnen zich uitleven
Naast het leuke, verwarmde zwembad en kinderbad zijn in de omgeving riviertjes te vinden waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven met dijken bouwen. De plaatsen liggen deels tegen een heuvel aan en deels in het dal. In het hoogseizoen worden leuke en gezellige activiteiten georganiseerd. Het restaurant en de bar liggen centraal bij het zwembad. Computer met internet, WiFi over de hele camping. De liefhebber van de Franse keuken kan terecht in het restaurant naast het zwembad om kennis te maken met de meest heerlijke streekgerechten.

Cevennen en Camargue ontdekken
Behalve de watersportactiviteiten aan de kust, zijn er in de omgeving van de camping diverse activiteiten te beoefenen zoals kanoën, golven, vissen, Paardrijden, wandelen en fietsen (mtb) en een boomklimparcours bezoeken. In de omgeving van Mas de Reilhe zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes. Wie van Romeinse bouwwerken houdt, kan een bezoek aan Nîmes, Arles of de Pont du Gard in Remoulins brengen. Leuk is de markt in Sommières op zaterdagochtend of tijdens het hoogseizoen de rommelmarkt in dezelfde plaats op woensdag. In Junas vind je grillige vormen van de eeuwenoude kalksteengroeven.--

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Mas de Reilhe!


Boeken op Le Mas de Reilhe

Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect (Stacaravan Comfort 2 slk.) en Camp2Relax (Stacaravans Comfort 2 slk. max. 6 persoons huren van Camp2Relax).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs