Camping op korte afstand van het strand
Kindvriendelijk verblijf
Zwembad met kleuterbad en solarium
Toegang tot voorzieningen camping Clarys Plage
400 m

Boek camping Le Domaine du Clarys - Les Mouettes bij:

 STACARAVANS

camping Le Domaine du Clarys - Les Mouettes, Pays de la Loire / Vendée

Campings Le Clarys Plage en Des Mouettes in Saint-Hilaire-de-Riez in de Vendée, en op slechts 400 m van het strand, vormen samen een camping Le Domaine du Clarys. Gasten op deze Franse campings kunnen gratis van alle voorzieningen op beide campings gebruik maken.

Camping Le Domaine du Clarys Plage - Les Mouettes is een levendige camping gelegen in de Vendée, geschikt voor jong en oud en op loopafstand van het langzaam aflopende strand en redelijk kalme zee. St. Jean de Monts ligt 3 km. verwijderd van de camping. Verder vind je op de camping zelf een eenvoudig maar fijns zwembad, een snackbaar en een receptie voor alle vragen. Verder kun je volop genieten van alle voorzieningen op campingpark Le Clarys met een fantastisch waterpark.

Marais Poitevin, La Rochelle, zon, zee en strand
Als je van de camping af gaat, ga dan eens landinwaarts. Daar liggen het Venise Verte (groen Venetië), polders vol vogelreservaten en gehuchten omgeven door kanalen. Voor een flinke dosis historische ontspanning rijd je naar het havenstadje La Rochelle. Dit stadje wordt beschermd door dikke muren en robuuste torens. Het is ook het goede adres voor sfeervolle straten, restaurants, terrasjes en winkeltjes.

Het waterpark Atlantic Toboggan bezoeken is een feest voor de kinderen. Het park heeft een paar enorme glijbanen en een mooie picknickplek. Het landschap van de Vendée is plat; je kunt hier dus werkelijk fantastisch fietsen. Of ga met de auto naar het eiland van Noirmoutier (38 km) en huur daar fietsen om het eiland te verkennen.. Je kunt ook vanaf de camping mee op excursie naar plaatselijke bezienswaardigheden, zoals het fantastische Puy du Fou.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Le Domaine du Clarys - Les Mouettes!


Aanbieders op Le Domaine du Clarys - Les Mouettes

Homair Vacances verhuurt op camping Le Domaine du Clarys - Les Mouettes stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs