Landal Waterpark Sneekermeer

 • Beoordeling toevoegen ▷ 8.1
 • 68 kampeerplaatsenXS
 • Vakantiepark aan het Sneekermeer
  Kleinschalig
  Recreatiestrand
  Watersport, surfen, zeilen
  Sneek, Stavoren, Leeuwarden
  Wandelen, fietsen
  Golfbaan Lauswolt
  Scheepsvaartmuseum, Pletarium
  direct

  Benieuwd naar de prijzen op Landal Waterpark Sneekermeer?

   CHALET/HUISJE/APPT

  Landal Waterpark Sneekermeer, Friesland

  In het hart van Friesland, bij Terherne, ligt Landal Waterpark Sneekermeer. Een kleinschalig park met 68 vrijstaande moderne woningen voor 4,6 of 8 personen, fijn voor een heerlijke vakantie aan het Sneekermeer. De woningen liggen allemaal direkt aan het Sneekermeer en hebben een eigen aanlegsteiger en een direkte vaarverbinding met het Sneekermeer en de Friese meren. Dit is ideaal wanneer je met de boot de omgeving wilt verkennen of gewoon vanaf je eigen terras wilt genieten van de zonsondergang.

  Een feest voor het hele gezien op Waterpark Sneekermeer
  In de omgeving van het park liggen diverse gezellige restaurantjes. Aan de overkant van het meer ligt de historische stad Sneek. Deze eeuwenoude plaats met nostalgische straatjes en kleine grachtengordels zorgen voor een heerlijke vakantiesfeer. In de directe omgeving van het park is Friesland op haar mooist. Het natuurschoon en de bezienswaardigheden zijn op de fiets of wandelend te verkennen. Of ontdek de meren op een surfboard, met een sloep of zeilend. En wat dacht je van een dag vissen vanaf je eigen steiger. En de kinderen? De kinderen glijden van de glijbaan in de speeltuin, bouwen met hun vriendjes zandkastelen op het recreatiestrand of misschien een tochtje n een kano?

  Friesland watersport provincie
  In de omgeving van Landal Waterpark Sneekermeer zijn vele leuke activiteiten voor kinderen. Will je de kinderen laten kennismaken met de watersport? In de omgeving van het park bevinden zich diverse watersport-verhuurbedrijven. Kom naar het eiland en beleef een dag Kameleon avontuur. Kameleon avontureneiland, vaar mee naar het eiland en ga op avontuur, over de sloot, door het moeras, via touwbruggen en vlotten, polstokspringen. In Joure (op ca. 10 km) ligt Speelbos Joure, een 1.500 m² overdekt speelparadijs en subtropisch zwembad de Stiennen Flier. In Heerenveen (ca. 20 km) vind je Ballorig, waar de kinderen overdekt naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren.

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Waterpark Sneekermeer!


  Aanbieders op Landal Waterpark Sneekermeer

  Landal GreenParks verhuurt op Landal Waterpark Sneekermeer chalets,bungalows of appartementen.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs