Bekijk grote foto's
Nieuwe vakantiehuizen aan recreatiemeer
Zwembad, restaurant, indoorspeeltuin bij buren
Midden in de natuur
Rust, ruimte, cultuur en natuur
Fietsverhuur, e-bike
Diverse sportvelden
Golfclub de Koepel
Wandelen en fietsen

Boek Landal Sallandse Heuvelrug bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal Sallandse Heuvelrug, Overijssel

Landal Sallandse Heuvelrug lig midden in de mooie natuur van de Sallandse Heuvelrug. De ligging rondom een grote recreatievijver is perfect, vissen, zwemmen of een leuk zandkasteel bouwen aan het strandje, zeg het maar. Het mooi aangelegde park ligt naast bungalowpark Hoge Hexel en gasten van Landal Sallandse Heuvelrug mogen gebruik maken van het zwembad, indoorspeeltuin, fietsverhuur en restaurant van de buren.

Spelen, spetteren en zwemmen in de zwemvijver
Het park is erg ruim en open gebouwd. De ligging in dit prachtige natuurpark is werkelijk fantastisch. Gasten die van rust, ruimte en natuur houden zullen het hier zeker naar hun zin hebben. Centraal tussen de vakantiehuizen ligt een recreatievijver met strandje. Dat wordt zwemmen en vissen en lekker luieren op het strandje. De natuur nodigt je van harte uit, huur een fiets, e-bike of bakfiets en trek erop uit. Twente zal je verrassen en fiets via de Lemelerberg naar de Sallandse Heuvelrug.

Het zwembad van de buren is overdekt en heeft een apart peuterbad. De glijbaan en de waterval zullen voor uren waterplezier zorgen. Voor nog meer pret zorgt het Indoorspeelparadijs (allebei geopend van maandag t/m zaterdag). Ook voor een hapje en drankje kun je bij de buren terecht. (let op zondag rustdag)

Nationaal Park Sallandse Heuvelrug
Dit grote heidegebied heeft zoveel te bieden dat het één grote verrassing is. De stuwwal zorgt voor hoogteverschillen die je het gevoel geven niet in Nederland te zijn. Je geniet in het bos tussen de eiken en witte berken en op de heide van de vergezichten en schilderachtige landschappen. Zowel wandelaars als fietsers kunnen zich hier volop vermaken. Bezoek een van de Hanzesteden of trek de bossen in. Voor de kinderen is een dagje Avonturenpark Hellendoorn een dag vol spannende attracties en shows, doen dus.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Sallandse Heuvelrug!


Aanbieders op Landal Sallandse Heuvelrug

Landal GreenParks verhuurt op Landal Sallandse Heuvelrug chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs