Landal De Vers

8.0
Klein
Fijn vakantiepark in Brabant
Vernieuwd overdekt zwembad
Fietsen, wandelen
Gratis WIFI hele park
Fietsen etc. te huur
Nationaal Park De Maasduinen

Boeken op camping Landal De Vers? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Landal De Vers, Noord-Brabant

Boek je vakantie in Noord-Brabant (Nederland) op een bijzonder vakantiepark. Op de grens van Noord-Brabant en Limburg (Nederland), midden in de bossen bij Overloon, ligt Landal De Vers. Op dit bungalowpark is altijd iets leuks te doen en daarnaast biedt ook het landschap eindeloos vakantieplezier. In de omgeving ligt recreatieplas ’t Schaartven en natuur-gebied De Groote Peel. In Overloon bevindt zich het Nationaal Oorlog- en Verzetsmuseum Liberty Park en Zoo Parc Overloon.

Genoeg te doen op dit vakantiepark in Noord-Brabant
Op Landal De Vers is het centrumgebouw de plek waar alles gebeurt. Er is daar een bowlingbaan, het zwembad, en de indoorspeelplaats. Buiten kun je jezelf uitleven op het sportveld of punten scoren op de midgetgolfbaan. Tijdens schoolvakanties is er een Fun & Entertainment-programma voor de kinderen. Op Landal De Vers valt voor kinderen als volwassenen genoeg te beleven. De vakantie wordt zeker een succes. Tijdens de schoolvakanties worden er diverse activiteiten georganiseerd, zowel op het park als in de directe omgeving.

Kindervoorziening op het park
Landal De Vers beschikt over leuke voorzieningen voor kinderen. Zo is er een spelotheek met Wii verhuur incl. sportspel, bowlingbanen, airtrampoline, multifunctioneel sportveld, 3 speeltuinen, midgetgolfbaan, indoorspeelplaats en een binnenzwembad met spartelbad, peuterglijbaan.

Indoorspeelplaats
Bij alle weersomstandigheden de perfecte speelplek (ca. 65 m²)! Hier kunnen kinderen tot ca. 10 jaar zich naar hartelust uitleven. Lekker klimmen of glijden. Kom het snel ontdekken!

Omgeving van het park
Op de grens van Noord-Brabant en Limburg ligt Landal De Vers midden in de bossen bij Overloon. Tijdens een flinke wandeling of fietstochtruik je de heerlijke boslucht die alle energie geeft die je nodig hebt. Maak een rondvaart over de Maas of een fietstocht naar Venray om deze regio te ervaren. Maar er valt nog meer te ontdekken in de buurt van het bungalowpark zoals attractiepark Toverland in Sevenum, de kasteeltuinen en thermaalbaden in Arcen en Zoo Parc en het Liberty Park in Overloon. Een vakantie op Landal De Vers is een feest.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landal De Vers!


Boeken op Landal De Vers

Landal GreenParks verhuurt op camping Landal De Vers chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs