Kleine groene familiecamping
Rust, ruimte en natuur
Zwemmeer op 1 kilometer
Wandelen, paardrijden, kanoën
Dagelijks 1 uurtje kinderanimatie
Dagelijks dagschotel en kindermenu
Gastvrije Nederlandse eigenaren
Mooi zwembad
1 km

Boek camping La Bucherie bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping La Bucherie, Dordogne

La Bucherie is een kleinschalige familiecamping en ligt in de Dordogne, onder leiding van Nederlandse eigenaren. Midden in één van de Franse nationale parken is een plek gecreëerd waar de campinggasten tot rust kunnen komen. Weg van de drukte van alle dag kun je hier nog samen met je gezin genieten van de natuur, de ruimte, een gezamelijk ontbijtje, een lekkere wandeling, een paar uurtjes aan het zwemmeer of zwembad, of gewoon met een goed boek. Terwijl de kinderen zich met elkaar vermaken bij het zoeken naar hagedissen of sprinkhanen.

Actieve vakantie of wordt het relaxen?
Op deze kleine groene camping worden veel activiteiten georganiseerd. Zo kun je er wandelen, wandelen met een ezel, kanoën, kastelen bezichtigen een traject door een bos beklimmen en natuurlijk de wekelijkse markten bezoeken met zijn vele streekproducten. Een aantal keer per week is er een uurtje kinderanimatie waarbij men met zoveel mogelijk natuurlijke materialen de kinderen een blijvende herinnering mee zal geven in de vorm van een dromenvanger of pijl en boog. Op 1 kilometer van deze groene camping vind je een fijn zwemmeer met mooi zandstrand.

Na een actieve dag, lekker aanschuiven.
Omdat niet iedereen altijd zin heeft om in de vakantie te koken is er op de camping de mogelijkheid om op het gezellige terras een hapje en een drankje te gebruiken. Tegen zeer redelijke prijzen serveert men dagelijks een dagschotel en hebben we ook kindermenu`s. Op het terras wordt ook meerdere malen per week de grote vuurpot gestookt waarboven de kinderen marshmallows kunnen roosteren en regelmatig de sfeer verhoogd wordt door mensen die hun muziekinstrument meegebracht hebben .

Op de camping kun je gratis gebruik maken van draadloos internet (WiFi), en er is een zwembad.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping La Bucherie!


Aanbieders op La Bucherie

Vodatent verhuurt op camping La Bucherie safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs