Mooie groene camping
Overkapt buitenzwembad/kleuterbad
Hoogseizoen Franse animatie
Diverse uitstapjes in directe omgeving
Visvijvers/visliefhebbers
150 m

Boek camping l'Escapade bij:

camping l'Escapade, Normandië

Op zoek naar een fijne niet al te grote camping in Normandië? De mooi groen aangelegde camping L'Escapade in Normandië heeft 4 sterren en biedt rust en ruimte. Camping L'Escapade in Cahagnolles (Calvados) ligt niet ver van enkele vismeertjes. Het is een licht hellend terrein, terrassencamping met afbakening en niet al te veel schaduw. In het laagseizoen zijn honden (mits aangelijnd) op het terrein welkom. (in de accommodaties op aanvraag).

Ontdek Normandië
Landingsstrand Omaha beach ligt op ca. 34 kilometer afstand. Liefhebber van vissen? Dan biedt deze camping diverse vismogelijkheden. In de omgeving liggen drie visvijvers met tal van vissoorten. De mooie aangelegde camping beschikt over een overdekt en verwarmd zwembad waarvan het dak bij mooi weer geopend kan worden. Voor jonge kinderen is er een kleuterbadje aanwezig. Verder zullen de kinderen zich uitstekend vermaken op het springkussen en kunnen de ouders een balletje slaan op de tennisbaan. De animatie die in het hoogseizoen wordt aangeboden is in het Frans.

Camping Flower l'Escapade ligt prettig en centraal in Normandië en is een prima uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. De bekende stad Bayeux ligt op korte afstand, slechts 17 kilometer, Caen ligt op ca. 33 kilometer en Omaha Beach ligt op ca. 34 kilometer. Landingsstrand Gold Beach ligt op ca. 30 kilometer van de camping. Leuk is het ook om een bezoek te brengen aan de Mont St.Michel, je bent dan ongeveer ruim een uur en 15 minuten onderweg.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping l'Escapade!


Aanbieders op l'Escapade

ACSI/EuroCampings verhuurt op camping l'Escapade stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs