Koeksebelt

8.0
Middel
direct
Glamping aan de Vecht
Verwarmd zwembad met glijbaan
Restaurant, eetcafé
Recreatieteam
Watertrampoline, Suppen
Slagharen, Hellendoorn
Fietsen, wandelen
Boomhutten, safaritenten en trekkershutten

Boeken op camping Koeksebelt? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Koeksebelt, Overijssel

Op zoek naar een vijfsterren camping in Overijssel? Camping Koeksebelt heeft een fantastische ligging direct aan de rivier de Vecht. Met de bossen op loopafstand en het centrum van Ommen lekker dichtbij. Een van de mooiste campings in de regio. Je kunt hier lekker ruim kamperen met electriciteit en WIFI. Je kunt het nog mooier maken door een van de accommodaties aan het water te huren.

Glamping aan de Vecht
Kies je voor glamping dan raden wij de 4-persoons River Cottage of River Cabin aan. Dat is een compleet ingerichte avontuurlijke accommodatie welke het sportief kamperen combineert met comfort.. Of misschien de 5-persoons Boomhutten? Deze zijn van alle gemakken voorzien en ook nog eens comfortabel en een beetje spannend zo op 3 meter hoogte. Voor fietsers en wandelaars die onderweg zijn worden er diverse trekkershutten verhuurd.

Kindvriendelijk?
Centraal op de camping vind jet het mooie verwarmde zwembad met stroomversnelling en glijbaan en het kleuterbad met speeltoestellen. Dus mocht het wat minder weer zijn kun je toch een aangename duik nemen. Verder liggen er verspreid over de camping 8 speeltuintjes. En wat is er nu leuker dan springen op de watertrampoline of een rondje suppen om de camping? In het hoogseizoen biedt het animatieteam een uitgebreid activiteitenprogramma.

Verder kun je voor de dagelijkse boodschappen terecht in de campingwinkel. De WIFI is gratis.

Geen zin om iedere dag tijdens jouw vakantie te koken?
Reserveer dan af en toe een plekje in het restaurant. De keuken is eenvoudig maar smakelijk. Even snel wat ophalen is ook mogelijk. Alle maaltijden die op de kaart staan kun je ook meenemen naar de tent of caravan.

Ontdek al wandelend en fietsend de omliggende omgeving van het Vechtdal in Overijssel. Zo’n uniek stukje natuur vind je eigenlijk alleen maar hier. Wandel door het mooie Ommen. Bezoek het avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark Slagharen en beklim de Lemelerberg.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Koeksebelt!


Boeken op Koeksebelt


 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs