Vakantiepark direct aan zandstrand
Diverse leuke uitstapjes in omgeving
Het hele jaar geopend
Kindvriendelijk

Boek Knaus campingpark Rügen bij:

 STAANPLAATSEN


Camping Knaus campingpark Rügen, Mecklenburg-Vorpommern

Knaus Camping- und Ferienhauspark Rügen ligt aan een lang kindvriendelijk zand- en kiezelstrand, een van de mooiste aan de Oostzee. Via een trap ben je zo op het strand. Het eiland Rügen kent de meeste zonuren van Duitsland en je kunt hier genieten van het prachtige uitzicht over de Oostzee.

Een ideaal gebied voor surfers en kitesurfers.
Knaus Camping- und Ferienhauspark Rügen heeft ruime kampeerplaatsen en moderne sanitairgebouwen. Er is whirlpool die je per persoon kunt huren en een sauna. Behalve in zee bij Knaus Camping- und Ferienhauspark Rügen kun je ook zwemmen in het zwembad een paar kilometer verderop.

Knaus Camping- und Ferienhauspark Rügen is een prima uitvalsbasis voor allerlei trips op het eiland Rügen. Vanaf Knaus Camping- und Ferienhauspark Rügen starten wandel- en fietsroutes die onder meer leiden naar de wereldberoemde krijtrotsen of naar het beschermde vissersdorpje Vitt. Die witte rotsen kun je ook vanaf zee bewonderen via een boottocht.

Na lekker uitgewaaid te hebben op het eiland is het heerlijk toeven in het restaurant op Knaus Camping- und Ferienhauspark Rügen. Bij het restaurant wordt het terras beschermd door windschermen. Voor het terras kunnen de kinderen spelen, zodat je de kinderen altijd in de gaten kunt houden.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Knaus campingpark Rügen!


Aanbieders op Knaus campingpark Rügen

Op Camping Knaus campingpark Rügen worden de volgende accommodaties verhuurd:
Stacaravans worden hier verhuurd door Gebetsroither en VacanceSelect. Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
Bekijk Prijs