• Beoordeling toevoegen ▷ ?
 • Kleine campingS
 • Kleine groene camping
 • Mooie groene camping
  45 kilometer van Praag
  Kamperen op een eiland
  4 hectare grond
  Aan de rivier de Sázava
  Barbecueën op een kampvuur
  Wifi in restaurant
  Vergader mogelijkheden
  direct

  Benieuwd naar de prijzen op camping Kemp Sázava?

   CHALET/HUISJE/APPT
   STAANPLAATSEN

  camping Kemp Sázava, Midden-Bohemen / Praag

  Opzoek naar een fijne groene camping in Tsjechië? Dan zit je hier goed! Kemp Sázava is een prachtig groene camping op een eilandje in de Sázava rivier, vlakbij het dorpje Sázava, én op slechts 45 kilometer van Praag. Het eiland waar deze camping op ligt, is ruim 6 hectare groot. Het grootste gedeelte van het eiland is groene natuur waar je heerlijk door kan struinen.

  Stijlvol kamperen op deze Tsjechische camping
  Op Kemp Sázava vind je zo'n 120 staplaatsen voor je eigen caravan, camper of tent. Het sanitair is netjes onderhouden en nog gloednieuw (2018). Toch liever iets meer luxe? De camping biedt ook een 6-tal vier-persoons stacaravans aan, deze zijn voorzien van alles wat je nodig hebt om jouw vakantie perfect te maken! Verder zijn er nog een aantal appartementen en hotel kamers beschikbaar.

  Kindvriendelijk
  Als je kinderen nog niet tevreden genoeg zijn met de enorme hoeveelheid ruimte op deze camping, lopen ze misschien wel warm voor alle activiteiten die je hier kan doen. Wat dacht je van een dagtripje op de rivier in een kano of rubber boot? Dat wordt gegarandeerd een sportieve middag! Ook is er op de camping zelf een voetbalveldje, tafeltennis, volleybal veld, en een grote trampoline. Ook vindt je in de omgeving leuke fiets en wandelroutes.

  Kampvuur
  Over het terrein verspreid zijn er plekken om een eigen kampvuur of barbecue te bouwen, zo kun je de hele avond buiten blijven zitten. Ook in het restaurant wordt regelmatig op een grote barbecue het eten bereidt. De kleine pyromaantjes onder ons zullen zich hier dus uitermate goed vermaken!

  Grote groepen
  Kemp Sázava biedt ook ruimte aan voor vergaderingen, en kunnen groepen onderbrengen tot 100 personen. Altijd al een brainstorm sessie willen hebben in de bossen rond Praag? Dit is de plek die je moet hebben!


  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Kemp Sázava!


  Aanbieders op Kemp Sázava


   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs