Midden in de Ardéche
Unieke accommodaties
Uitgebreid animatieprogramma
Zwemmen in de Gorger de l'Ardeche
Twee buitenzwembaden, waarvan één verwarmd
Peuterbad
Tafeltennis, Volleybal en Tafelvoetbal
Een Bosspa voor volledige ontspanning

Boek camping Huttopia Village Sud Ardèche bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

camping Huttopia Village Sud Ardèche, Ardèche

De Ardèche, beroemd om zijn mediterrane smaken en prachtige natuur. Midden in deze regio vindt je Huttopia Sud Ardèche, een camping met een overdaad aan activiteiten, unieke accommodaties en alle ruimte voor complete ontspanning. Hier zal je je zeker niet vervelen!

Afkoelen en relaxen maar
Op de camping vindt je twéé zwembaden, waarvan er een verwarmd is en dus altijd een heerlijke temperatuur heeft. Ook vind je hier een peuterbad voor de kleinere kiddos. Op een klein afstandje van de camping vind je ook nog de rivier de Ardèche, waar je in kan zwemmen, kanoën of kajakken. Aan het begin van deze rivier vind je ook de Pont d'Arc, een natuurlijke brug die inmiddels hét kenmerk van de Ardèche is geworden.

Even genoeg van de drukte bij het zwembad of de rivier? Midden in de bossen naast de camping vind je de "Bosspa", waar je gebruik kan maken van een sauna, een Fins bad óf de heerlijke ligstoelen (alleen voor volwassenen). Terwijl jij heerlijk aan het relaxen bent in de sauna kunnen de kinderen zich vermaken bij het uitgebreide activiteiten programma van Sud Ardèche. In het hoogseizoen worden er namelijk dagelijks schatzoektochten, kutselmiddagen of hutten bouw instructies gegeven. Zo vervelen zij zich ook geen moment!

Lekker eten en goede wijnen
Op de camping vind je verder een pizzaria en een restaurant dat eenvoudige maaltijden van hoge kwaliteit serveert. Deze Village draagt het label “Vignobles et Découvertes”. Als toeristische wijnbestemming zet de camping zich in voor de promotie van lokale kwaliteitswijnen en biedt het zijn gasten een uitgebreid palet aan wijnactiviteiten en -arrangementen.

Op de camping zelf vind je verder nog een volleybalveld en jeu-de-boules banen. Ook ontbreken de tafeltennis- en tafelvoetbaltafels uiteraard niet. De omgeving ontdekken per fiets? Op Huttopia Village Sud Ardèche huur je een van de elektrische mountainbikes, waarmee je de omgeving makkelijk ontdekt.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Huttopia Village Sud Ardèche!


Aanbieders op Huttopia Village Sud Ardèche

Huttopia verhuurt op camping Huttopia Village Sud Ardèche safaritenten, lodgetenten met sanitair, basic glamping, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs