Dun-le-Palestel

38 pl.
Kleine groene camping.
Zwembad
Rust, ruimte, actieve vakantie
Wandelen, vissen, mountainbiken
Kano varen
Kindvriendelijk

Boeken op camping Dun-le-Palestel? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN

Over camping Dun-le-Palestel, Limousin

Boek een mooie en actieve vakantie in de Creuse (slechts 800 kilometer van Utrecht) op camping Dun-le-Palestel. Deze kleine Nederlandstalige camping ligt aan de rand van een groot groen bos en kijkt uit over een mooi glooiend landschap. Vanaf deze Franse camping ga je zo op de fiets de omgeving bekijken via de oude (intussen verharde) spoorlijn.

De camping ligt net buiten het charmante Dun-le-Palestel, waar je alle voorzieningen vindt. Op de camping geniet je van de rust en de ruimte en van het prachtige landschap dat de Vallée des Peintres haar gasten biedt. Aan de rand van de camping ligt tevens het zwembad van 8x4meter, om een lekkere frisse duik te nemen. Verder kun je vanaf de camping diverse wandel- en fietsroutes verkennen.

Ruimte om te spelen en lekker afkoelen in het zwembad
Je vindt hier geen uitgebreid annimatie maar de kinderen hebben volop de ruimte om met hun vriendjes te spelen en om een heerlijke frisse duik te nemen in het nieuwe zwembad. Of een een balletje slaan bij de tafeltennistafel. Verder worden er gezellige avonden met muziek en table d'hotes georganiseerd, leuk voor alle leeftijden. Voor de jongste bezoekers is er een speeltuin met klimtoestel, glijbaan en zandbak. Verder is het natuurlijk een heel avontuur om samen met het gezien een kanotocht te ondernemen op de rivier de Creuse of een bezoek te brengen aan het wolvenpark. Ook lekker dolen in het maïsdoolhof (grootste van Frankrijk) wordt een groot feest.

Ontdek de Creuse. Hier heeft de tijd stil gestaan, authentieke dorpjes en middeleeuwse kerken, ruïnes en abdijen. Bezoek zeker de ruïne van Crozant. Ook de schilderachtige plaatsjes Fresselines en Guéret moet je tijdens je vakantie in de Creuze bezoeken.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Dun-le-Palestel!


Boeken op Dun-le-Palestel

Vodatent verhuurt op camping Dun-le-Palestel safaritenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs