• Beoordeling toevoegen ▷ ?
 • 75 kampeerplaatsenXS
 • Kleine groene camping
 • Charmecamping in vallei van rivier La Petite Creuse
  Actif en Creuse organiseert activiteiten
  Kleinschalig, kindvriendelijk
  Rust en ruimte, actieve vakantie
  Broodservice s morgens
  Speeltoestellen, zandbak
  Restaurant
  Zandstrand bij Anzême
  direct

  Benieuwd naar de prijzen op camping Du Moulin de Piot?

   

  Accommodaties op camping Du Moulin de Piot

  camping Du Moulin de Piot, Limousin

  Camping Du Moulin de Piot is een bijzondere kleinschalige en kindvriendelijke camping in de Limousin, gelegen aan de oevers van de rivier La Petite Creuse. Cultuur, recreatie en heerlijk ontspannen in het departement de Creuse. Een camping met een bijzondere uitstraling, waar de waarden vrijheid en verdraagzaamheid er nog toedoen. Ooit zijn deze waarden door Charles Chareille aan deze plek gegeven, een plek waar jongeren na de 2e wereldoorlog veel verbleven. De kampvuren verspreid over de camping herinneren hier nog aan.

  Op de camping leef je midden in de natuur. In het hoogseizoen wordt er op deze groene camping door Actif en Creuse een animatieprogramma gericht op outdoor aangeboden en kunt u vele materialen huren met dit doeleinde. Er worden meerdere activiteiten op en om de camping georganiseerd en verder kun je ook creatief deelnemen aan leuke activiteiten. Ook worden er af en toe muzikale avondjes georganiseerd. Voor de jongste gasten zijn er enkele speeltoestellen en een zandbak. Je kunt je ook sportief uitleven op het grote sportveld, of een balletje leggen bij de Jeu de Boules-baan. Op de camping is een broodjesservice en kun je gebruik maken van de WIFI (over het hele terrein). Na de diverse bezigheden of een middagje relaxen kun je bij het restaurant terecht voor een lekkere snack of warme maaltijd.

  Waterratten kunnen niet ver van de camping diverse leuke zandstrandjes vinden. Aanrader is zeker het zandstrand bij het dorpje Anzême.

  In de directe omgeving van deze kleine camping vind je een heuvelachtig landschap met kleine authentieke dorpjes en gezellige marktjes. De dorpjes La Celle-Dunoise en Crozant zijn echt een bezoek waard. Wandelaars, klimmers en sportieve fietsers zullen zich hier bijzonder goed vermaken. De Limousin heeft een grote variatie aan wandeltochten en klimgebieden. Zin in wat avontuur, wat dacht je van wel 50 klimroutes niet ver van de camping. Op de camping zelf vind je ook een klimrots.
  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Du Moulin de Piot!


  Aanbieders op Du Moulin de Piot

  Actif en Creuse verhuurt op camping Du Moulin de Piot bungalowtenten (Compleet ingerichte kampeertent Actif en Creuse).
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs