Bekijk grote foto's
Gelegen aan de rand Nationaal Park de Drentsche Aa
Familiepark met glamptenten
Animatie schoolvakanties
Ondek Drenthe op de fiets of te voet
Strandbad, strand bij speelvijver
Speeltoestellen, airtrampoline
Hunebedmuseum
Sprookjeshof, Plopsa indoor

Boek Diana Heide bij:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Diana Heide, Drenthe

Aan de Rand van het Nationaal Park 'de Drensche Aa' ligt viersterrencamping Ardoer Diana Heide. Een fijne familiecamping in het 1250 hectare grote Staatsbosbeheergebied met zandduinen, bosvennetjes en uitgestrekte heidevelden. Puur Drenthe. Het kleine dorp Amen ligt aan de zuidkant van de provinciehoofdstad Assen en ten noordwesten van Borger. Gasten die onderweg zijn kunnen op deze camping logeren in fijne trekkershutten. Wil je wat langer verblijven dan kies je voor een van de luxe chalets. Nieuw zijn de luxe lodgetenten van Country Camp, kamperen maar dan wel stijlvol.

Gastvrijheid, kindvriendelijk en nog veel meer
Natuurliefhebbers kunnen hier alle kanten op. Pak je wandelschoenen in of neem de fiets mee, want Drenthe is niet voor niets dé wandel- en fietsprovincie van Nederland. Op dit kindvriendelijke vakantiepark heerst een prettige en gemoedelijke sfeer. Vriendjes zijn al snel gemaakt op de ruim opgezette camping. En het animatieteam neemt de jongste gasten graag mee voor een knutselochtend of een wandeling door de natuur (tijdens de schoolvakanties). Op het terrein ligt een speelvijver met strandje zodat je even kunt afkoelen in de zomer. De campingvoorzieningen zijn erg comfortabel en luxe, zoals een modern (verwarmd) sanitairgebouw, een gezellig restaurant, minimarkt en een speeltheater voor de kinderen. Mocht je trek hebben na een actieve dag dan kun je genieten van een lekker hapje op het gezellige terras bij eetcafé Diana Heide. En voor een lekkere snack kun je terecht bij de Snackcorner.

Drenthe, dé fiets- en wandelprovincie
Behalve hunebedden en de brinkdorpen bezoeken, kun je volop andere activiteiten in Drenthe ondernemen. Borger is wel het absolute centrum van de hunebedden, want rondom Borger liggen maar liefst 16 van deze prehistorische grafheuvels. Geen wonder dat het hunebedmuseum hier ook te vinden is. Erg educatief, ook voor kinderen. Indrukwekkend is natuurlijk het Herinneringscentrum Westerbork dat op korte afstand van Diana Heide ligt. Overal in deze provincie liggen fiets- en wandelpaden en bij slecht weer is de overdekte speelstad Oranje op 14 km van de camping een goed alternatief. In de boswachterij Gieten/Borger is het Boomkroonpad ook goed voor een spannend uitje met kinderen, net als het Sprookjeshof Zuidlaren of de dierentuin in Emmen - mogelijkheden genoeg voor een topvakantie in Nederland.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Diana Heide!


Aanbieders op Diana Heide

Ardoer verhuurt op Diana Heide chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs