Boek camping BoerenBed Hohenwarter Seehof bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed Hohenwarter Seehof, Thüringen

De Boerenbed camping Hohenwarter Seehof ligt bij het plaatsje Altenbeuthen midden in het natuurpark Thüringer Woud. Het is ongeveer 3,5 uur rijden vanaf Frankfurt en de Tsjechische Republiek is dichtbij.

Door de eeuwen heen heeft Heidi’s familie de Boerderij uit de 16e eeuw steeds verder uitgebouwd waardoor het een pittoreske mix van bouwstijlen is rond de binnenplaats waar de stallen op uitkijken. In die stallen worden ‘s-winters Dexter koeien gehouden, maar ‘s-zomers is het vooral het domein van de kippen, kittens en het huiseigen everzwijn.

Omdat de weg letterlijk bij de Boerderij stopt is het een perfecte plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten van gitzwarte nachten en eindeloze wandelroutes door het eigen bos. Maar ondanks dat de Boerderij heerlijk rustig gelegen is en voorzien van eigen groente en vlees, dat te koop is in de landwinkel, zijn er ook nog twee restaurants in het volgende dorp (2.5 km.) voor als je even voor gemak wilt kiezen. Af en toe is een gerecht gemaakt door een echte chef helemaal niet verkeerd!

De BoerenBed Tenten liggen op het hoger gelegen veld en in de bossen achter de Boerderij vanwaar ze een heerlijke vrije blik hebben over de weides en het meer waartoe een directe toegang is. Het stuwmeer is in de Jaren dertig aangelegd voor de opwekking van stroom, maar wordt tegenwoordig bovenal gebruikt voor wateropslag en ontspanning. Een verkoelende duik of een ontspannen middagje vissen is dan ook snel geregeld.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Hohenwarter Seehof!


Aanbieders op BoerenBed Hohenwarter Seehof

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Hohenwarter Seehof lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs