Boerderijcamping met melkkoeien
Logeren in safaritenten met sanitair
Op 20 km van strand Noordwijk aan Zee
Kindvriendelijke vakantie
Uitzicht op de waterrijke omgeving
Fietsen en wandelen
Leiden, Haarlem, Noordwijk aan Zee
Boerderijwinkeltje, Pizza over, vers brood

Boek camping BoerenBed de Veenderpolder bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed de Veenderpolder, Zuid-Holland

Midden in de polder van Zuid-Holland ligt deze fijne BoerenBed minicamping de Veenderpolder. Omgeven door veel water is dit de pefecte plek voor een fijne zomervakantie met het hele gezin. Er is het hele jaar op deze boerderij wat te beleven dus ook voor een korte vakantie in het voor- of najaar zit je hier goed. Geniet volop van het boerderijleven en het uitzicht over het polderlandschap.

Een moderne melkveehouderij met glamping in de BoerenBed Tenthuisjes
Voor de kinderen is dit natuurlijk een fijne plek om vakantie te vieren. Tussen de dieren en midden in de natuur. Lekker back to basic maar wel een fijne compleet ingerichte keuken en een privédouche naast de tent en slapen in echte bedden. Je kunt de boer helpen bij het melken en misschien halen de kinderen wel hun boerderijbewijs. 's Morgens een vers eitje rapen en even de konijnen een aai geven. En de boerin geeft soms workshops en laat zien hoe je van schapenmelk kaas of yogurt kunt maken. Verder kun je met vriendjes afspreken in de speelschuur of bij de trampoline.

Vervelen in deze regio is geen optie
Ga naar Leiden en bezoek een museum. Bijvoorbeeld Naturalis, het Boerhaave museum, het Rijksmuseum van Oudheden of Corpus. In de lente is de Keukenhof een bezoek waard. Tijd voor actie? Binnen 30 minuten ben je bij Duinrell of Drievliet. De boerderij is omringd door water. Neem een duik in de rivier de Wijde AA of het Braassemermeer. Ga naar Het strand van Katwijk aan zee. Nog niet genoeg gedaan? Huur een kano op de boerderij.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed de Veenderpolder!


Aanbieders op BoerenBed de Veenderpolder

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed de Veenderpolder lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs