Op het strand van Kijkduin
Surf- en zeilscholen in de omgeving
Strandpaviljoens vlakbij
8 kilometer van het centrum van Den Haag
Gratis wifi

Boek Beach Houses Den Haag bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Beach Houses Den Haag, Zuid-Holland

Rechtstreeks op het strand van Kijkduin, ook wel het Haagse Zuiderstrand, vind je de strandhuisjes van Beach Houses Den Haag. Hier zit je letterlijk met je voeten in het zand. Vanaf je eigen veranda kijk je uit over de golvende zee en kan je genieten van het brekende water. Iets verderop zijn de kinderen een zandkasteel aan het bouwen, terwijl jij heerlijkt ontbijt met een krantje. Voor de koudere avonden hebben de huisjes een houtkachel, zodat jij nog steeds comfortabel naar de ondergaande zon kan kijken.

Om optimaal van het strandleven te genieten kan je lessen nemen bij de surf- en zeilscholen die in de buurt zitten. Zo beleef je de zee van nog dichter bij. Voor een hapje en drankje kan je terecht bij een van de hippe strandpaviljoenen in de buurt, of pak de fiets naar het centrum van Den Haag. Het centrum bevind zich slechts 8 kilometer van de huisjes, waardoor je dus zo weer thuis bent!

Geniet dus optimaal van je vakantie vanaf de Strandhuisjes. Maak een lange wandeling naar de Pier van Scheveningen, bezoek de Uithof of blijf gewoon heerlijk aan het strand hangen!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Beach Houses Den Haag!


Aanbieders op Beach Houses Den Haag

Roompot Vakanties verhuurt op Beach Houses Den Haag chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs