• Beoordelingen ▷8.8
 • Kleine campingS
 • Kleine groene camping
 • Familiecamping Zuid-Denemarken
  Logeren ingerichte caravans en chalets
  Nederlandse eigenaar
  Ontdek de Waddenzee
  Eiland Rømø op 20 minuten, brede zandstranden
  Steden Tønder, Møgeltønder en Ribe
  Legoland® in Billund
  Rust, ruimte en natuur
  1000 m

  Benieuwd naar de prijzen op camping Ballum Camping?

   CHALET/HUISJE/APPT
   STAANPLAATSEN

  camping Ballum Camping, Zuid-Denemarken en Funen

  Ben je op zoek naar een fijne familiecamping in Zuid-Denemarken? Ballum Camping ligt op korte afstand van de Waddenzee en op slechts 10 auto-minuten van het eiland Rømø met het breedste zandstrand van Noord-Europa.

  Gastvrijheid, rust en ruimte in Denemarken
  De Nederlandse eigenaars heten hun gasten van harte welkom. Hier vind je het hele jaar rust en ruimte maar ook voor een actieve vakantie is dit een topplek. De camping heeft mooie ruime kampeerplaatsen, keurig (in de winter verwarmd) sanitair en voor warme broodjes hoef je niet de camping af. Ook voor campers is deze camping een fijne locatie.

  Op camping Ballum kun je ook luxe kamperen in een van de twéé ingericht Caravans geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen óf 2 volwassenen en 1 kind. Verder kun je natuurlijk ook kiezen voor een van de 4 chalets welke 4 slaapplaatsen hebben en compleet zijn ingericht, je maakt gebruik van het keurige sanitair op de camping.

  Je hond is op Ballum Camping van harte welkom (maximaal 2 honden per plaats). Ook in één van de chalets en caravan mag je je hond (maximaal 1 hond) meenemen. (zie de voorwaarden)

  Toplocatie voor een actieve vakantie in Denemarken
  De ligging aan het nationaal park Waddenzee zorgt ervoor dat je hier midden in de natuur verblijft. Wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Er lopen diverse mooie wandelroutes direct vanaf de camping. Kom luxe kamperen in een compleet ingerichte caravan of in een chalet.

  Ook voor fietsers zijn er diverse fietsroutes door heel Denemarken. The North Sea Cycle Route is 6200 km lang en loopt door alle landen die grenzen aan de Noordzee dus ook door Denemarken. Ballum Camping ligt direct aan deze fietsroute. Geniet van de natuur en het uitzicht over het moerasland en de Waddenzee. Op slechts 10 minuten van de camping vind je het museum en de molen van Højer. Ook voor andere activiteiten hoef je niet ver te rijden. Bezoek bijvoorbeeld Ribe, het oudste stadje van Denemarken, en het Vikingcenter. Of ga wadlopen en oesters zoeken. Je kan natuurlijk vanaf de camping ook een bezoek brengen aan Legoland® in Billund. Voor dit fijne speelpark moet je wel de auto pakken maar dan ben je er ook binnen 1 1/2 uur.

  Ballum Camping
  Linda en Klaas de Weerd
  Kystvej 37, Ballum
  DK-6261 Bredebro
  Denemarken

  Tel: (+45) 74 71 62 63
  Email: info@ballumcamping.eu

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Ballum Camping!


  Aanbieders op Ballum Camping


   

  Benieuwd naar de prijzen?

  ...
   
   

  Beoordelingen camping Ballum Camping
   Beoordeling toevoegen

  Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.8
 • Algemeen
  8.0
 • Personeel
  9.0
 • Sanitair
  9.0
 • Kinderen
  8.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Berend - hoogseizoen 2018, met gezin
  18-11-2018
   Berend
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  9
 • Sanitair
  9
 • Kinderen
  8
 • Echt alleen maar lof. Keurig en heel erg schoon sanitair. Genoten van onze vakantie in Denemarken. De eigenaars zijn erg gastvrij en er heerst een hele prettige sfeer op deze kleine camping. Kinderen genoten van al het speelgoed en het grote springkussen.

  Leuke Tips en Uitstapjes
  Wandelen fietsen.