Ballum Camping

8.9
Klein
2000 m
Familiecamping Zuid-Denemarken
Logeren ingerichte caravan
Nederlandse eigenaar
Ontdek de Waddenzee
Eiland Rømø op 10 minuten, brede zandstranden
Steden Tønder, Møgeltønder en Ribe
Legoland® in Billund
Rust, ruimte en natuur

Boeken op camping Ballum Camping? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 TOURCARAVAN BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Over camping Ballum Camping, Zuid-Denemarken en Funen

Ben je op zoek naar een fijne familiecamping in Zuid-Denemarken? Ballum Camping ligt op korte afstand van de Waddenzee en op slechts 10 auto-minuten van het eiland Rømø met het breedste zandstrand van Noord-Europa.

Gastvrijheid, rust en ruimte in Denemarken
De Nederlandse eigenaars heten hun gasten van harte welkom. Hier vind je het hele jaar rust en ruimte maar ook voor een actieve vakantie is dit een topplek. De camping heeft mooie ruime kampeerplaatsen, keurig (in de winter verwarmd) sanitair en voor warme broodjes hoef je niet de camping af. Ook voor campers is deze camping een fijne locatie.

Op camping Ballum kun je ook luxe kamperen in een ingericht Caravan geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen of max. 3 volwassenen. Verder kun je natuurlijk ook kiezen voor een van de 4 chalets welke 4 slaapplaatsen hebben en compleet zijn ingericht, je maakt gebruik van het keurige sanitair op de camping.

Je hond is op Ballum Camping van harte welkom (maximaal 2 honden per plaats). Ook in één van de chalets en caravan mag je je hond (maximaal 1 hond) meenemen. (zie de voorwaarden)

Toplocatie voor een actieve vakantie in Denemarken
De ligging aan het nationaal park Waddenzee zorgt ervoor dat je hier midden in de natuur verblijft. Wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Er lopen diverse mooie wandelroutes direct vanaf de camping. Kom luxe kamperen in een compleet ingerichte caravan of in een chalet.

Ook voor fietsers zijn er diverse fietsroutes door heel Denemarken. The North Sea Cycle Route is 6200 km lang en loopt door alle landen die grenzen aan de Noordzee dus ook door Denemarken. Ballum Camping ligt direct aan deze fietsroute. Geniet van de natuur en het uitzicht over het moerasland en de Waddenzee. Op slechts 10 minuten van de camping vind je het museum en de molen van Højer. Vanuit Vidåslusen kun je een leuke rondvaart maken naar de zeehondenbanken. Jonge gezinnen kunnen natuurlijk vanaf de camping ook een bezoek brengen aan Legoland® in Billund. Voor dit fijne speelpark moet je wel de auto pakken maar dan ben je er ook binnen 1 1/2 uur.

Ballum Camping
Linda en Klaas de Weerd
Kystvej 37, Ballum
DK-6261 Bredebro
Denemarken

Tel: (+45) 74 71 62 63
Email: info@ballumcamping.eu

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ballum Camping!


Boeken op Ballum Camping


 

Bekijk prijs bij:

...