Bekijk grote foto's
Familiecamping Zuid-Denemarken
Logeren ingerichte safaritenten en chalets
Nederlandse eigenaar
Ontdek de Waddenzee
Eiland Rømø op 20 minuten, brede zandstranden
Steden Tønder, Møgeltønder en Ribe
Legoland® in Billund
Rust, ruimte en natuur
1 km

Boek Ballum Camping bij:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Ballum Camping, Zuid-Denemarken en Funen

Ben je op zoek naar een fijne familiecamping in Zuid-Denemarken? Ballum Camping ligt op korte afstand van de Waddenzee en op slechts 10 auto-minuten van het eiland Rømø met het breedste zandstrand van Noord-Europa.

Gastvrijheid, rust en ruimte in Denemarken
De Nederlandse eigenaars heten hun gasten van harte welkom. Hier vind je rust en ruimte, maar ook voor een actieve vakantie is dit een topplek. De camping heeft mooie ruime standaard kampeerplaatsen en XL- en XXL-kampeerplaatsen, keurig sanitair, een volledig ingerichte campingkeuken, en voor warme broodjes hoef je niet de camping af. Ook voor campers is deze camping een fijne locatie.

Op Ballum Camping kun je ook luxe kamperen in safaritenten tot 6 personen. Er is ook een safaritent voor maximaal 2 personen, ideaal voor alleengaanden of stellen met of zonder hond. Verder kun je natuurlijk ook kiezen voor een van de 4 chalets welke 4 slaapplaatsen hebben en compleet zijn ingericht, je maakt gebruik van het keurige sanitair op de camping.

Je hond is op Ballum Camping van harte welkom (maximaal 2 honden per plaats). Ook in de chalets en safaritenten mag je je hond (maximaal 1 hond) meenemen. (zie de voorwaarden)

Toplocatie voor een actieve vakantie in Denemarken
De ligging aan het nationaal park Waddenzee zorgt ervoor dat je hier midden in de natuur verblijft. Wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Er lopen diverse mooie wandelroutes direct vanaf de camping. Kom luxe kamperen in een compleet ingerichte safaritent of in een chalet.

Ook voor fietsers zijn er diverse fietsroutes door heel Denemarken. The North Sea Cycle Route is 6200 km lang en loopt door alle landen die grenzen aan de Noordzee dus ook door Denemarken. Ballum Camping ligt direct aan deze fietsroute. Geniet van de natuur en het uitzicht over het moerasland en de Waddenzee. Op slechts 10 minuten van de camping vind je het museum en de molen van Højer. Ook voor andere activiteiten hoef je niet ver te rijden. Bezoek bijvoorbeeld Ribe, het oudste stadje van Denemarken, en het Vikingcenter. Of ga wadlopen en oesters zoeken. Je kan natuurlijk vanaf de camping ook een bezoek brengen aan Legoland® in Billund. Voor dit fijne speelpark moet je wel de auto pakken maar dan ben je er ook binnen 1 1/2 uur.

Ballum Camping
Linda en Klaas de Weerd
Kystvej 37, Ballum
DK-6261 Bredebro
Denemarken

Tel: (+45) 74 71 62 63
Email: info@ballumcamping.eu

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Ballum Camping!


Aanbieders op Ballum Camping

Er staan meerdere aanbieders op Ballum Camping:
de camping zelf en Vodatent verhuren comfortabele safaritenten. Glamping is het nieuwe kamperen!
Verder verhuurt de camping zelf hier chalets, bungalows of appartementen. Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door de camping zelf.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen Ballum Camping
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.8
 • Algemeen
  8.0
 • Personeel
  9.0
 • Sanitair
  9.0
 • Kinderen
  8.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Berend - hoogseizoen 2018, met gezin
  18-11-2018
   Berend
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  9
 • Sanitair
  9
 • Kinderen
  8
 • Echt alleen maar lof. Keurig en heel erg schoon sanitair. Genoten van onze vakantie in Denemarken. De eigenaars zijn erg gastvrij en er heerst een hele prettige sfeer op deze kleine camping. Kinderen genoten van al het speelgoed en het grote springkussen.

  Leuke Tips en Uitstapjes
  Wandelen fietsen.