Aloha Plage

8.0
Klein
direct
Familiecamping aan de oever van de Ardèche
Veel activiteiten, sport, kano
Watercomplex, speeltuin
Geopend 1/4 tot 17/9

Boeken op camping Aloha Plage? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS
 STACARAVANS

Over camping Aloha Plage, Ardèche

Op zoek naar een fijne camping aan de oever van de Ardèche? Voor een bijzondere kampeervakantie ben je op camping Aloha Plage in Sampzon zeker op het goede adres. Deze camping is uniek gelegen in het hart van de Gorges de l'Ardèche, aan de oever van de Ardèche, tussen Vallon Pont d'Arc en Ruoms. Geniet van de voorzieningen en proef deze regio in Frankrijk. De Ardèche is een geliefd toeristenplekje, dit komt vooral door de prachtige kanotochten die op de rivier te maken zijn. Zowel de beginnende als de ervaren kanoër of kajakker kunnen de stroomversnellingen aan. Na iedere bocht is er weer een ander verrassend spectaculair uitzicht.

Op de camping hoef je jezelf geen moment te vervelen lekker luieren op het strandje, het spelen van een partijtje pétanque of tafeltennis, alles mag en kan. Het hele gezin zal zeker genieten van de twee verwarmde zwembaden en de mogelijkheden op het sportveldje. Doe mee met aquarobics of aerobics. De kinderen zullen zich prima vermaken in de speeltuin en het activiteitenteam zal ervoor zorgen dat de kinderen zich in het hoogseizoen niet vervelen.

De gasten kunnen elkaar ’s avonds ontmoeten tijdens één van de thema- of dansavonden. Kennismaken en bijpraten kan uitstekend op het gezellige terras met bar en restaurant. Gastvrijheid en hartelijkheid gaan op camping Aloha Plage hand in hand. De camping bezit faciliteiten om haar gasten een heerlijke vakantie te bezorgen. Voor het ontbijt en de lunch kun je broodjes kopen en niet ver van de camping bevindt zich een supermarkt voor de dagelijkse levensbehoeften. Heb je geen zin in koken? Bezoek zeker eens het restaurant, de pizzeria of snackbar. De bar maakt de gezelligheid op camping Aloha Plage compleet. Toch nog behoefte aan mail of internet, bij de bar is WIFI. Het dorpcentrum Sampzon ligt op 3 km. en op slechts 150 meter ligt een supermarkt.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Aloha Plage!


Boeken op Aloha Plage

Roan Camping Holidays verhuurt op camping Aloha Plage glamping stacaravans, stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs