Boeken op camping Airotel Océan? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Airotel Océan, Aquitaine / Les Landes

Camping Airotel de l’Océan ontvangt haar gasten in een warme, gezellige en vrolijke sfeer, op een bebost en heuvelachtig terrein van 10 ha, op 600 meter van het grote zandstrand en 800 meter van het stadscentrum. Dankzij het zonnige zeeklimaat (meer dan 2.300 uur zon per jaar) en de zachte geur van pijnbomen is dit de camping waar je niet meer weg wilt.

Na bezoek aan het strand een plons in het zwembad? Het zwembad is het hele seizoen verwarmd en heeft glijbanen, een pentaglisse met 3 banen, een waterval, een kikkerbad voor kinderen, paddestoel en octopus voor de grootste pret van groot en klein. Het zonneterras met ligstoelen nodigt de gasten uit om even bij te komen van alle activiteiten. Het gebruik van het waterpretpark door minderjarigen valt wel onder de verantwoordelijkheid van de ouders.

Tijdens het hoogseizoen zorgt het animatieteam voor vele activiteiten in een gezellige ontspannen sfeer. Er is voor jong en oud genoeg te doen. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen worden activiteiten rond creativiteit, ritme, spelletjes en sport aangeboden. Voor de allerkleinsten van 4-7 jaar is er de Mini-club, voor de 8- tot 11-jarigen de Kid’s club en voor de oudsten van 12-17 jaar de Club ados. Overdag is er sport en animatie met aquagym, fitness.

De faciliteiten zijn ruim aanwezig. De bar en het restaurant om de dorst te lessen of te dineren op het grote terras dat uitkijkt over het waterpretpark. De snackbar voor heerlijke kleine meeneemmaaltijden, pizza’s, spaghetti, slaatjes, broodjes, pannenkoeken, wafels, ijsjes… Verder kun je gebruik maken van praktische voorzieningen: o.a. een goed gesoorteerde Supermarkt, Bakkerij, Krantenwinkel, Surfschool (€), verhuur van fietsen(€) etc.

Lacanau Océan is een zeer levendige badplaats, wereldwijd bekend als paradijs voor surfers, en ook geliefd bij fietsers met een groot netwerk van uitgestippelde fietsroutes waarvan één voorbij de camping loopt. Via aangeduide wandelpaden (directe toegang tot GR 8 voor de camping) kun je de verschillende landschappen met duinen, bossen, fauna en flora rond het meer bewonderen en ontdek je het onvermijdelijke Meer van Cousseau.

Een Estivant vakantie in Lacanau Océan is het meest geschikt voor een eenoudergezin met kinderen van 6 t/m 18 jaar. De tenten van Estivant staan grotendeels onder de bomen in een laantje van de camping. In Lacanau Océan is bijna alles op loopafstand van de camping te vinden. Je kunt met de streekbus eenvoudig naar Bordeaux, waar ook het dichtstbijzijnde treinstation te vinden is. Er is ook een Estivant busje aanwezig wat een aantal keer per week beschikbaar is voor boodschappen etc. WiFi tegen betaling aanwezig.--

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Airotel Océan!


Boeken op Airotel Océan

Estivant (eenouder) verhuurt op camping Airotel Océan bungalowtenten (bungalowtent 4x4 en 5x5 eenoudergezinnen, kinderen van 6 t/m 18 jaar.).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs