Bekijk grote foto's
Rustig gelegen in de Roussillon
Fraai zwembadcomplex
Strand op 1 km afstand
Gastvrije camping geschikt voor jonge gezinnen
Leuke speeltuin
Gezellige animatie in het hoogseizoen
Wandelen en fietsen
Bezoek: Carcassonne met Basiliek St. Nazaire en Castelnou
800 m
2 km

Boek l'Oasis & California bij:

 STACARAVANS

Camping l'Oasis & California, Languedoc-Roussillon

Vakantie in Zuid-Frankrijk, in een regio waar de zon 300 dagen per jaar schijnt? Camping L’Oasis doet zijn naam alle eer aan: het is een ware oase van rust, compleet met palmbomen. De viersterren camping ligt aan de Franse zuidkust, niet ver van Perpignan, even ten noorden van de grens met Catalonië in Spanje.

Een topplek voor watersporters
Op wandelafstand van het strand van de gezellige badplaats Le Barcarès, in een streek met niet alleen de zee, maar ook de uitlopers van de Pyreneeën en bij Leucate een 7000 hectare groot ‘Lac Marin’: een binnenzee, die alleen van de Middellandse Zee gescheiden wordt door een smalle reep eilanden en schiereilanden. Een heerlijk gebied voor watersporters dus! Maar ook voor liefhebbers van strand, vissersplaatsjes en badplaatsen.

Een zwemparadijs en het strand op korte afstand
Op de camping zelf is het zalig nietsdoen aan de rand van het zwembad, in de schaduw van een palmboom. Het hoogtepunt van het mooie zwemparadijs is ongetwijfeld de meer dan 33 meter lange waterglijbaan. De camping heeft mooie en ruime kampeerplaatsen, deels met schaduw, deels heel zonnig gelegen. De miniclub zorgt dagelijks voor animatie voor de kinderen, maar ook voor volwassenen wordt er van alles georganiseerd. Voor wie dat wil, want je kunt ook de rust opzoeken, jeu de boules spelen of barbecuen met vrienden. Je kunt op de camping overigens heerlijke streekgerechten eten.

Genoeg te zien en te doen!
Wie er eens op uit wil trekken, komt in deze omgeving tijd te kort. Zo zijn er talrijke Romaanse kloosters en tientallen middeleeuwse kastelen: de burchten van de Katharen. Het gebied heeft de bijnaam Pays Cathare. In Sigean kunt u op safari in een wildpark, in de buurt is ook het grootste circuit om te karten van Europa! In het hoogseizoen zijn er ridderfestivals en in Port-Leucate is een Parcours Aventure, een soort hindernisbaan met spectaculaire attracties, ook geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Maar ook het noorden van Spanje ligt maar 20 km van dit deel van Languedoc-Roussillon. Kortom, L’Oasis is de ideale plek voor een gezinsvakantie, vooral met wat jongere kinderen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping l'Oasis & California!


Aanbieders op l'Oasis & California

Eurocamp verhuurt op camping l'Oasis & California stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs