Camping ligt 3 km. van zee
Fijn zwembadcomplex
Echte camping voor jonge gezinnen
Animatie in hoogseizoen
3 km

Boek Mas de Pierredon bij:

 GLAMPING STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT


Camping Mas de Pierredon, Provence-Alpes-Côte d'Azur

De 4 sterren camping Mas de Pierredon ligt op drie kilometer van de kust en van het centrum van Sanary-sur-Mer en is de ideale locatie voor familie- en sportvakanties! Met 121 plaatsen (huisjes, Gitôtel chalets en staanplaatsen) verspreid over een landelijk park van 4 hectaren, verwelkomt deze camping haar gasten. De plaatsen zijn allen van elkaar gescheiden door heggen en enkele van hen zijn ook uitgerust met individueel sanitair. Een middelgrote topcamping op korte afstand van de Middellandse zee in Zuid-Frankrijk.

Lekker afkoelen in dit heerlijke klimaat
De gasten kunnen hier genieten van verschillende sportvoorzieningen geschikt voor alle leeftijden. Je hebt keuze tussen het waterpark met meerdere glijbanen, een verwarmd zwembad en kinderbad, minigolf, sportveld of de jeu de boules baan. Heerlijk relaxen in het bubbelbad is ook een optie.

Relaxen of actief bezig?
De kleintjes kunnen zich vermaken op de speelplaats onder het toeziend oog van ouders. Het gebruik van de voorzieningen is geheel gratis en tijdens de maanden juli en augustus kun je genieten van extra activiteiten die door het animatieteam georganiseerd worden.
Wanneer je een hapje wilt eten, ontdek dan ons restaurant "Le Mas", bekend om zijn traditionele en regionale keuken. Of wanneer je gewoon even wilt ontspannen, kom dan naar de lounge bar bij het zwembad. Om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken kun je je ontbijt op de camping halen, verder bevindt zich er op 800 meter een supermarkt (Intermarche). Tijdens juli en augustus zijn er ook afhaalmaaltijden.

De omgeving is ideaal voor watersporters (duiken, windsurfen, waterskiën, parasailing, ...), maar ook wandelen of het verkennen van kleine typisch Franse plaatsjes waar je kunt genieten van de ontspannende Middellandse Zee.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Mas de Pierredon!


Aanbieders op Mas de Pierredon

VacanceSelect verhuurt op camping Mas de Pierredon glamping stacaravans, stacaravans, chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs