Middelgrote, gastvrije camping
Direct aan het Gardameer
Animatie in het hoogseizoen
Zwembad met kinderbad half mei/half sept.
Vlakbij Gardaland
Bardolino, Lazise, Sirmione
Verona met de opera
Grasstrand aan meer met bar

Boek Gasparina bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Gasparina, Gardameer

Een kindvriendelijke driesterrencamping, niet te groot en op korte afstand van het Gardameer? Dat is camping Gasparina zeker want dit is een van de nog niet zo grote campings aan het Gardameer. Gasparina is dan ook voor jonge gezinnen een fantastische vakantieplek. En als het pretpark Gardaland ook nog eens om de hoek ligt dan heb je alle ingrediënten voor een perfecte vakantie in Italië.

Het Gardameer zowat aan je voeten maar ook een zwembad
Even afkoelen en baantjes trekken kan prima bij het fijne zwembad. Ook de jongste bezoekers kunnen spelen en spetteren in het peuterbad. Ben je geen waterratje dan kun je in het speeltuintje klimmen en klauteren en van de glijbaan roetsjen. Bij het meer is een ligweide en je kunt via een trapje het meer in. In het hoogseizoen verzorgt het animatieteam een leuk programma met activiteiten voor de jongste bezoekers. En mocht je nu trek hebben na een lange dag op het water of bij het zwembad dan kun je natuurlijk het restaurant op de camping bezoeken en daar genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd. Of een afhaalmaaltijd nuttigen bij je eigen accommodatie kan natuurlijk ook.

Actie en vele bezienswaardigheden aan het Gardameer
Het themapark Gardaland ligt op 1000m afstand en kan in 15 min zelfs te voet of met de shuttle service vanaf de camping bereikt worden. Tickets kun je bij de campingreceptie kopen. Vanaf de camping kun je ook naar Canevaworld en Parc Zoo voor een dagje uit met de kinderen.
Verder is camping Gasparina natuurlijk een erg goede uitvalsbasis voor diverse uitstapjes rondom het Gardameer. Een dagje slenteren door Peschiera del Garda, Lazise, Sirmione, of Bardoline is heus geen straf. Of een dag het water op wordt helemaal een topdag tijdens je vakantie. Huur of neem een taxiboot en geniet volop van het omliggende berglandschap. Wat verder weg ligt Verona met de Opera en het balkon van Romeo en Julia.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Gasparina!


Aanbieders op Gasparina

camping Gasparina biedt verhuur via een groot aantal kampeerorganisaties.
Stacaravans worden hier verhuurd door TUI en VacanceSelect. Villatent verhuurt hier lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe kamperen!
SunLodges en Suncamp verhuren glamping stacaravans.