Bekijk grote foto's
Luxe vakantiepark op 100 m. van het strand
Luxe vakantiewoningen 4, 6 en 8 personen
Brasserie op het park
Animatie in de vakantie-periode
Honden altijd aangelijnd op het park
Zon, zee en strandvakantie
Watersportmogelijkheden
Haarlem, Amsterdam
80 m

Boek Roompot Zandvoort bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Roompot Zandvoort, Noord-Holland

Roompot Zandvoort is een plek waar je optimaal van je vakantie kunt profiteren. De kust ligt aan je voeten, de levendige boulevard van Zandvoort loop je zo op en het Formule 1 circuit is je buurman. Het park heeft 100 luxe cottages geschikt voor 4, 6 en 8 personen. Lekker modern en comfortabel ingericht. Verder heeft het park ook diverse voorzieningen zoas een gezellige Brasserie, een winkeltje, en Take Away mogelijkheden.

Kindvriendelijk verblijf in Zandvoor aan Zee
Behalve een fijne Brasserie kunnen de kinderen tijdens de schoolvakanties deelnemen aan het animatieprogramma dat hier aangeboden wordt. En wat dacht je van zandkastelen bouwen aan het strand? Wil je lekker uitwaaien maar dan wel met je trouwe viervoeter dan kun je op dit park ook een van de hondvriendelijk huisjes boeken. (max. 1 huisdier per accommodatie). En na een dag uitwaaien of zonnen aan het strand kun je s'avonds genieten van een heerlijke maaltijd in de Brasserie op Qurios Zandvoort. Ook is het mogelijk om een lekkere pizza te bestellen en deze te nuttigen in je vakantiehuis.

Zin in een actieve strandvakantie of juist relaxen?
Behalve lekker flaneren langs de strandboulevard van Zandvoort kun je ook uitgebreid watersporten beoefenen. Of maak een mooie fietstocht c.q. mountainbiketocht door het duingebied. En wat dacht je van een stadswandeling door Haarlem?

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Roompot Zandvoort!


Aanbieders op Roompot Zandvoort

Roompot Vakanties verhuurt op Roompot Zandvoort chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs