Bekijk grote foto's
Grote camping 300 m. van het strand Esquirol
Hoogseizoen veel sportactiviteiten
Groot zwembad/ kinderbad begin juni/half aug.
Supermarkt/restaurant
Ontdek het eeuwenoude stadje Tarragona/Barcelona
Topcamping voor watersporters
Centrum Cambrils op 1500 m, Salou 3000 m
Port Aventura op 5 km
300 m

Boek Platja Cambrils bij:

 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Platja Cambrils, Cataluña

Camping Playa Cambrils ligt op een mooi, natuurlijk terrein dicht bij het Spaanse strand van de Costa Dorada, in het plaatsje Cambrils, niet ver van de populaire badplaats Salou, dé bestemming voor een zonnige zomervakantie of een reisje naar de milde winterzon.

Deze gezinscamping moet het vooral hebben van comfort, ontspanning en een gezellige sfeer
De bar met terras en het restaurant zijn prachtig gelegen. De zwembaden op de camping laten niets te wensen over. Er is een zwembad met een enkele glijbanen en een apart zwembad voor jonge waterratjes met ondiep water en een glijbaan. Onbeperkt plezier! In het hoogseizoen worden er ook aquarobics lessen georganiseerd. In de zomermaanden biedt het animatieteam talrijke activiteiten aan. Ook sportievelingen komen hier aan hun trekken. Zo zijn er lessen in windsurfen te volgen.

De Costa Dorada ontdekken
Het prachtige zandstrand is langgerekt en leent zich uitstekend voor flinke strandwandelingen en een heerlijke strandvakantie. Port Aventura staat garant voor een avontuurlijk dagje uit! Cultureel vermaak vind je in de eeuwenoude stad Tarragona, in de Romeinse tijd de hoofdstad van Catalonië. Het is een prachtige plaats, met een oude universiteit en schitterende parken met mediterrane begroeiing. Barcelona ligt op een uurtje rijden. Maar natuurlijk kun je ook in de directe omgeving van de camping lekker ronddolen in een van de dorpen aan de Costa Dorada.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Platja Cambrils!


Aanbieders op Platja Cambrils

Stacaravans worden hier aangeboden door Eurocamp. Verder verhuurt Suncamp hier chalets, bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs