Fijne Spaanse camping aan het strand (50m)
Kleine supermarkt op de camping
Hoogseizoen animatie alle leeftijden
Fijne strandvakantie
Watersport aan strand
Sportieve activiteiten op de camping
PortAventura Worl
Tarragona bezoeken
240 m

Boek Sant Salvador bij:

 STACARAVANS

Camping Sant Salvador, Cataluña

Vakantie vieren aan de Costa Dorada en zowat direct aan het strand, dat is toch heerlijk. Driesterrencamping Sant Salvador is een mooi onderhouden vakantiepark op slechts 50 meter van de Middellandse Zee. Fijn zo'n kindvriendelijke Spaanse camping in de badplaats Coma-Ruga. Behalve genieten van zon, zee en strand kun je ook cultuur snuiven in Tarragona. Watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen want de stranden liggen op loopafstand max. 100 meter.

Actief bezig zijn tijdens je vakantie in Spanje
Je logeert hier in comfortabele stacaravans, op veelal schaduwrijke plekken, die compleet zijn ingericht. Verder is er op de camping genoeg te doen. Spreek af met andere gasten en ga een potje voetballen of basketballen. Voor de jongste gasten worden er leuke activiteiten in het hoogseizoen aangeboden. Leuke creatieve workshops, gezellige spellen en sportieve activiteiten. En na een dag aan het strand of op de camping kun je plaats nemen op het terras bij het restaurant. Geniet hier van de heerlijke gerechten die op het menu staan en neem in de avond nog een lekker drankje bij de bar. Verder is er wifi in de gemeenschappelijke ruimtes.

Genoeg te zien en te doen vanaf deze Spaanse camping
Vanaf de camping loop je zo de brede stranden op, dus voor een vakantie met zon, zee en strand zit je hier zeker op je plek. Verder kun je de kinderen ook blij maken met een dagje naar het prachtige Aqualeón Waterpark (16 km van de camping gelegen) met zwembaden, grote glijbanen en een kunstmatig aangelegd strand. Een ander dagje uit voor het hele gezin is een bezoek aan PortAventura World, net buiten Tarragona.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Sant Salvador!


Aanbieders op Sant Salvador

Eurocamp verhuurt op camping Sant Salvador stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs