Bekijk grote foto's

Pontaillac Plage (voorheen Clairefontaine)

Camping 300 meter van strand
Op loopafstand van Royan
Zwembad met peuterbad
Glampen in een lodgetent
300 m

Boek Pontaillac Plage (voorheen Clairefontaine) bij:

 LODGETENTEN (BADK.)
 STAANPLAATSEN


Camping Pontaillac Plage (voorheen Clairefontaine), Poitou-Charentes

Pontaillac Plage (voorheen Clairefontaine) ligt in Royan, aan de Franse westkust in Charente-Maritime. Het is slechts 300 meter lopen naar het strand van Pontaillac. Een fijne locatie voor een frisse duik in de Atlantische Oceaan. Is het eb? Vergeet je schep en emmer niet want je kunt hier op zoek naar oesters en schelpen.

Neem je eerst een duik in het zwembad of toch in zee?
Dat is de vraag wanneer je logeert op deze camping in Frankrijk. Deze viersterrencamping ligt aan de Franse kust bij Royan en slechts 300 meter van het strand. Je kunt ook het strand bezoeken en op zoek naar oesters. Zin in een vers visje of een ritje in het reuzenrad? Loop dan naar havenstad Royan. Het zwembad op de camping ligt op een mooi plekje tussen de bomen, vlak bij de ingang. Naast het diepe zwembad ligt een ondiep peuterbad. De jongste kinderen kunnen hier heerlijk spetteren. Voor een uurtje in de zon is er rondom het zwembad plek genoeg. Kies een van de ligstoelen uit en geniet van het zonnetje!

Visrestaurants in overvloed
Samen voetballen, basketballen of tafeltennissen? Op de sportvelden van Clairefontaine gaat dit zeker helemaal lukken. Een pizza zal na het sporten zeker smaken. In het restaurant van de camping kun je terecht voor een snelle hap. Voor een net gevangen visje fiets je in zo’n tien minuten van de camping naar Royan. Je hebt hier volop keuze uit restaurants. Ben jij liefhebber van vis of oesters dan kun je hier je gang gaan.Terug op de camping kun je tijdens een heerlijke zomeravond o.a. genieten van goochelshows en kinderdisco’s.

Slenteren door Royan
Een halfuurtje wandelen en je bent in het centrum van Royan. Je kunt in deze stad over de boulevard slenteren en naar de jachthaven. En sla het avontuur in het reuzenrad niet over! Naast de haven ligt een breed zandstrand, met enkele strandtentjes waar je ook heerlijk kunt eten. Ook kun je hier heerlijk in het zand liggen. Een uitstapje met de auto brengt je naar Les Mathes. Daar ligt, op twintig minuutjes rijden van de camping, Zoo de la Palmyre. Een bezoekje aan de dierentuin is altijd leuk!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Pontaillac Plage (voorheen Clairefontaine)!


Aanbieders op Pontaillac Plage (voorheen Clairefontaine)

Op camping Pontaillac Plage (voorheen Clairefontaine) wordt accommodatie aangeboden door verschillende organisaties.
Stacaravans worden hier verhuurd door Suncamp en VacanceSelect. Suncamp verhuurt hier lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe kamperen!
Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs