Bekijk grote foto's

Les Pommiers du Mont St. Michel <b>Marvilla Parks</b> <b>Marvilla Parks zijn de campings in eigen beheer van Homai...

Kindvriendelijke camping in Normandie
Zwembad met glijbaan en kleuterbad
Multisportveld
Bezoek Mont Saint-Michel
Op de fiets naar Mont Saint-Michel
Oesters eten in Cancale
Saint Malo en Dinan bezoeken
Normandië en stukje Bretagne ontdekken
4 km

Boek Les Pommiers du Mont St. Michel bij:

 STACARAVANS

Aanbiedingen en specials op Les Pommiers du Mont St. Michel:

Camping Les Pommiers du Mont St. Michel, Normandië

Op slechs 4 kilometer van Mont Saint-Michel aan een van de mooiste baaien van Noord-Frankrijk ligt deze leuke viersterrencamping. Les Pommiers du Mont St. Michel is mooi groen aangelegd en er heerst een gemoedelijke sfeer. Vanaf deze kindvriendelijke camping kun je de prachtige omgeving van dit deel van Normandië en Bretagne ontdekken. Je kunt lekker zwemmen, spelen en spetteren in het verwarmde en overdekte zwembad met glijbaan en kleuterbad. Verder kunnen de kinderen lekker springen op de trampoline of vriendjes maken in de speeltuin. Er is een minigolfbaan, een pingpongtafel en een jeu-de-boulesbaan.

De camping zelf heeft goede voorzieningen
Je start de dag met een lekker kopje koffie en pak dan je zwemspullen snel bij elkaar. Het overdekte zwembad is ook bij minder weer ideaal voor een dag waterpret. Zoef van de glijbanen en speel en spetter met nieuwe vriendjes. Of misschien kijk je wie het hoogst springt op de trampoline. In het hoogseizoen worden er leuke activiteiten aangeboden voor alle leeftijden en voor de jongste gasten is er een kinderclub. Voor sportieve gasten is er een multisportveld en een jeu-de-boulesbaan waar een balletje gelegd kan worden. Bij de receptie kun je terecht voor een klein boodschapje en voor een snack kun je terecht in de snackbar.

De perfecte uitvalsbasis voor een dagje uit
Van plan om eropuit te gaan? Camping Les Pommiers du Mont St. Michel ligt op slechts vier kilometer van het iconische Mont Saint-Michel. Een getijdeneiland, inclusief een eigen dorpje, met op de top een adembenemend klooster. Le Mont-Saint-Michel is een must-see voor iedere toerist in Normandië. En vanaf de camping kun je op de fiets dit betoverende eiland in 15 minuten bereiken, geweldig toch. Bovendien zijn de geneugten van Normandië en het nabijgelegen Bretagne binnen handbereik. Voor een dagje weg en een leuke stadswandeling zijn de steden Saint Malo en Dinan aan te raden. Twee bestemmingen in één! Van de baai van de Mont Saint-Michel tot de Cotentin zullen alle geuren, kleuren en smaken je een leuke vakantie bieden.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Les Pommiers du Mont St. Michel!


Aanbieders op Les Pommiers du Mont St. Michel

Eurocamp verhuurt op camping Les Pommiers du Mont St. Michel stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping Les Pommiers du Mont St. Michel
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    8.7
  • Algemeen
    9.0
  • Personeel
    8.0
  • Sanitair
    9.0
  • Kinderen
    9.0
  • Zwembad
    8.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     Gerardine - hoogseizoen 2019, met gezin
    03-04-2020
     Gerardine
  • Algemeen
    9
  • Personeel
    8
  • Sanitair
    9
  • Kinderen
    9
  • Zwembad
    8
  • De camping ligt erg gunstig ten opzicht van Mont Saint Michel. Makkelijk met de fiets te bereiken. Fijn zwembad, overdekt. Het sanitair is top, zo te zien vernieuwd en ook schoon.

    Leuke Tips en Uitstapjes
    St. Michel bezocht was erg leuk om te doen