Goed verzorgde kleine familiecamping
Buitenbad met kleuterbadje
Kindvriendelijke voorzieningen
Autovrije camping met ruime kampeerplekken
Glampingcamping: safaritenten
Naast camping ligt een natuurbad met strand
Fietsen, wandelen
Ommen, Dalfsen, Hellendoorn

Boek Heidepark bij:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN
 met PRIVÉ SANITAIR

Camping Heidepark, Overijssel

Een landelijk gelegen kleine camping in Overijssel met mooie kampeerplekken die lekker ruim zijn? Dat is camping Heidepark in Lemelerveld. Er is veel privacy en je vindt er schaduwrijke en zonnige plaatsen. Natuurlijk kun je ook voor comfort kiezen, bijv. een leuke glampingtent, lodgetent met sanitair of stacaravan. Voor diegene die onderweg zijn staan er ook trekkershutten. Daar de camping autovrij is, kun je wel spreken van een kindvriendelijke camping. Verder zijn de sanitairgebouwen modern, schoon en voorzien van alle gemakken.

Survivaltocht en kindvriendelijke voorzieningen
Vakantie vier je hier in een fijne ontspannen sfeer. De camping is kindvriendelijk ingericht. Ze kunnen lekker afkoelen in het verwarmd openluchtzwembad met peuterbadje of een rondje op een van de skelters (te huur op de camping) maken. En verder leer je al snel nieuwe vriendjes kennen in een van de speeltuinen of tijdens een van de leuke activiteiten, georganiseerd door het enthousiaste animatieteam in het hoogseizoen. En bij minder weer kun lekker spelen op de grote speelzolder met een ballenbak. Vanaf de camping loop je zo naar het naastgelegen natuurbad. Het natuurbad is mooi aangelegd midden in het bos met zandstranden veel speeltoestellen en een beachvolleybalveld. Bovendien beschikt het natuurbad over een terras aan het water en heerlijke warme douches voor na het zwemmen. En voor gasten van camping Heidepark is dit recreatiemeer gratis (tegen borg) te bezoeken.

Versgebakken brood
's Morgens begin je de dag goed met versgebakken broodjes uit de campingwinkel en als je ’s avonds geen zin hebt om te koken, kun je terecht in de snackbar of kantine voor een snack, pannenkoek of warme maaltijd. Gedurende de dag zit je veel op de fiets, want er is genoeg te ontdekken in de omgeving. En vergeet je wandelschoenen niet, want wandelen is hier ook een feest. De mooie natuur van Overijssel, maar ook bezienswaardigheden en pretparken.

Ontdek de omgeving van camping Heidepark
Wanneer je hier logeert, is een dagje Ommen, Dalfsen of Hellendoorn zeker aan te bevelen. In deze omgeving kun je prachtige fietsroutes volgen of een bezoek brengen aan een van de musea of pretparken. De kinderen zullen het zeker waarderen als een dagje uit naar Slagharen, Plopsaland of Avonturenpark Hellendoorn wordt ondernomen. En voor het hele gezin is een bezoek aan een van de kasteeltuinen ook leuk.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Heidepark!


Aanbieders op Heidepark

Camping Heidepark verhuurt safaritenten, lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen met eigen douche en toilet.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs