Bekijk grote foto's
Leuk en comfortabel vakantiepark
Subtropisch zwemparadijs met leuke glijbanen
Veel voorzieningen binnen
Pizzeria
Strand ligt op ongeveer 4500 meter
Wandelen, fietsen, mountainbiken
Zandduinen van Blåbjerg Klitplantage
Wellnessruimte
4,5 km

Boek Landal Seawest bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal Seawest, Zuid-Denemarken en Funen

Midden in de ongerepte natuur van West-Jutland, niet ver van uitgestrekte zandstranden, ligt Seawest. Een modern vakantiepark voor het hele gezin. Dit park is erg geschikt voor jonge gezinnen. Dit vakantiepark is een heerlijke plek aan de Deense kust, waar je kunt zwemmen in zee of in het enorme zwemparadijs met vele glijbanen en zelfs een heuse stroomversnelling!

Een fijne plek om op vakantie te zijn
Dit bungalowpark is ideaal voor kinderen. Je vindt er een schitterend subtropisch waterparadijs met grote glijbanen, een disco-glijbaan met muziek en lichteffecten. Buiten vind je springkussens en trampolines, en verder is er een indoor minigolf, een bowlingbaan, een sporthal en een speelparadijs voor de kleintjes. Maar ook een bezoekje aan het 70km verderop gelegen Legoland in Billund mag niet ontbreken.

Kook je graag zelf met typisch Deense producten? De supermarkt is vlakbij. Ga ook eens uit eten in een van de vissersdorpjes in de omgeving!

Bij aankomst op Vakantiepark Seawest duiken de kinderen meteen het zwemparadijs in. Ook de uitgebreide horeca vind je hier. Kom heerlijk tot rust voor je bungalow in typisch Deense stijl. Wat een gevoel van vrijheid ervaar je hier! Het gezellige dorp is op loopafstand en ook bij het strand ben je zo. Verwen jezelf en breng een bezoek aan de wellnessruimte van Landal Seawest.

West-Jutland heeft veel te bieden voor alle leeftijden
Behalve voor de kinderen is er in de omgeving voor iedereen meer dan genoeg te doen. Het ruime zandstrand ligt op een paar kilometer afstand, en in de buurt kun je prima wandelen en fietsen. De golfliefhebbers vinden hier ook een mooie golfbaan, en de vissers kunnen hun hengel uitwerpen. Bezoek ook het schattige vissersdorpje Nymindegab en het Ringkobing Fjord. Hier aan de Deense west kust vindt je de meeste ruige natuur van het land. Zee, strand en prachtige natuur; hier vindt je het allemaal!


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Seawest!


Aanbieders op Landal Seawest

Landal GreenParks verhuurt op Landal Seawest chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs