Bekijk grote foto's
Goed verzorgde familiecamping
Erg mooi buitenbad met leuk kinderbad
Aan oever van de Tarn
Hoogseizoen animatie
Outdooractiviteiten, speeltuin
Rustige of actieve vakantie
Kano varen op de rivier
Restaurant, klein campingwinkeltje

Boek Le Millau Plage bij:

 STACARAVANS

Camping Le Millau Plage, Midi-Pyrénées

Camping Le Millau Plage is een mooie verzorgde camping in Frankrijk, departement Aveyron (Midi-Pyrenees). Tussen de weg en de oever van de Tarn ligt 4 sterren camping Le Millau Plage, in een bosrijke omgeving aan de rand van het plaatsje Millau, waar een grote rots boven de stad uitsteekt. Een plek die zeer geliefd is bij parachutespringers en hanggliders, en vanaf de camping zit je eerste rang voor dit spectaculaire en kleurrijke schouwspel. De camping heeft een erg mooie en smakelijk ingericht buiten zwembad met apart een gezellig kinderbad. Verder vind je op de camping een leuk ingericht restaurant met bar. Camping Millau Plage beschikt over vele mogelijkheden voor een prettig verblijf. Er is een animatieprogramma waardoor men zich niet verveelt, een speeltuin voor de kinderen (hier maken ze snel nieuwe vriendjes!) en WiFi-punt: handig als je contact met het thuisfront zoekt!

Rustig zwemmen en spelen
Het zwembad op Camping Millau Plage is een prima plek om de dag te eindigen met een frisse duik en daarna te relaxen op een van de ligbedden terwijl je geniet van het uitzicht op de rivier en bergen. Kleintjes spelen veilig in het kinderbad met een klein glijbaantje en waterfontein. Geen zin om te koken? Geen probleem, er zijn namelijk een snackbar en een gezellig restaurant op de camping. Op Camping Le Millau Plage kun je zwemmen in het buitenbad met ligbedden, of lekker spetteren in de rivier de Tarn. Ook leuk is het om actief bezig te zijn op het sportveld of tijdens de vele georganiseerde activiteiten.

Lekker actief bezig zijn
In de omgeving van Camping Le Millau Plage kun je prachtig wandelen, mountainbiken of fietsen. Zeer indrukwekkend om te bezoeken is het Milllau Viaduct. Proef ook de authentieke Franse kaas in Roquefort! De camping oogt erg sfeervol met een gevarieerde beplanting en het zwembad mag er ook zijn. Het aangrenzende terras is erg gezellig, net als de bar, de croissanterie en het restaurant.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Le Millau Plage!


Aanbieders op Le Millau Plage

Eurocamp verhuurt op camping Le Millau Plage stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs