Bekijk grote foto's
Lekker dobberen in het zwembad
Apart kinderzwembad
Aan de rivier Escoutay
Miniclub voor de kinderen
Ontdek de prachtige Pont d'Arc

Boek Le Medrose (Le Médiéval) bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)
 STACARAVANS

Camping Le Medrose (Le Médiéval), Ardèche

Camping Le Medrose is een rustig gelegen familiecamping direct aan de rivier L'Escoutay in het hart van de natuur- en kleurrijke Ardèche. De camping is mooi verzorgd en ligt in een oase van groen. De camping ligt vlakbij Montélimar en niet ver van het bekende Vallon Pont d’Arc. De hoge bomen op de camping zorgen voor de nodige schaduw bij warme dagen. Weg van de massa, lekker genieten van de rust. De eigenaren Lynda en Arlette ontvangen je met open armen. Je vindt op de camping een zwembad met apart kinderbad, animatie overdag en feestelijke avonden. In de omgeving is meer dan genoeg te doen.

Zwembad en kinderparadijs
Camping Le Medrose is een feest voor de kinderen. Leuk hoor, het riviertje, maar vooral het zwembad! Helemaal fantastisch. Huur een familie kano en ontdek de omgeving vanaf het water! En er mag gedanst worden op de camping. Voor de kleintjes is er disco. Doe mee aan de archeologische opgraving tocht of geniet van een wedstrijd jeu-de-boules of tafeltennis….voor iedereen is er wel iets passends.

Manger un peu?
Heerlijk genieten op de camping, de streekgerechten proeven of gewoon een pizza afhalen en op het terras van jouw tent opeten? Genoeg keuze bij de bar en het restaurant op het terrein. In de omgeving zijn er ook diverse restaurants waar je prima kan eten. Je vind hier in de omgeving ook wijnkelders waar je heerlijke wijnen kan proeven.

De prachtige Ardèche
De Ardèche is schitterend en heeft enorm veel te bieden. Zo vind je er kleine meertjes, rotsachtige en kiezelstrandjes, gezellige en middeleeuwse dorpjes zoals Vallon-Pont-d’Arc. Op ieder dorpsplein tref je terrasjes, waar je kunt genieten van de rust, de zon en de mensen.De beroemde Gorges de l’Ardèche is een natuurfenomeen, diep en indrukwekkend. In en rondom de tientallen kilometerslange kloof is heel veel te doen. Je kunt genieten van de prachtige en ruige natuur, zoals de bekende Pont d’Arc.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Le Medrose (Le Médiéval)!


Aanbieders op Le Medrose (Le Médiéval)

Op camping Le Medrose (Le Médiéval) staan meerdere kampeerorganisaties.
Suncamp en Estivant (eenouder) verhuren hier luxe ingerichte bungalowtenten. Stacaravans worden hier aangeboden door Eurocamp. Suncamp heeft hier comfortabele safaritenten staan. Glamping is het nieuwe kamperen!
Villatent verhuurt hier lodgetenten met douche/bad en wc.
 
 

 

 

Beoordelingen camping Le Medrose (Le Médiéval)
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    7.9
  • Algemeen
    8.0
  • Personeel
    9.0
  • Sanitair
    8.0
  • Kinderen
    9.0
  • Activiteiten
    9.0
  • Zwembad
    8.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     Julienne - hoogseizoen 2023, met gezin
    07-08-2023
     Julienne
  • Algemeen
    8
  • Personeel
    9
  • Sanitair
    8
  • Kinderen
    9
  • Activiteiten
    9
  • Zwembad
    8
  • Op de campings is een prettige sfeer en alles ziet er goed verzorgd uit. Personeel uiterst vriendelijjk. Prima zwembad en gezellig terras voor een drankje. Er wordt regelmatig leuke activiteiten aangeboden en onze kinderen hebben zich ook niet verveeld. Het dorpje Saint Thome is op loopafstand en leuk om te bezoeken. Montelimar, Avignon en Viviers zijn zeker ook heb bezoeken waard. Wij hebben een fantastische vakantie gehad en komen zeker nog een keer terug