Bekijk grote foto's

International Riccione Family Village

Kleinschalige camping aan zee
Italiaanse familiecamping
Animatie en miniclub
Ligging aan het zandstrand
Goed restaurant/bar aan strand
Campingwinkel
Riccione, Rimini bezoeken
Waterpark Acquafun

Boek International Riccione Family Village bij:

Camping International Riccione Family Village, Emilia-Romagna

Op zoek naar een niet te grote camping voor een strandvakantie aan de Adriatische kust? Op International Riccione hangt nog een gezellig Italiaanse sfeer. Het brede, fijne zandstrand ligt aan de overkant van de camping waardoor je een zwembad niet eens zult missen tijdens je vakantie. Deze camping heeft de perfecte ligging om het stadscentrum van Riccione, het beroemde Misano Circuit, de nachtclubs in Rimini en alle prachtige goudgele stranden te ontdekken.

Een kindvriendelijke vakantie aan een geweldig strand
Via een tunneltje wandel je zo het strand op. Heerlijk om zo de ochtend te beginnen met een flinke strandwandeling of een duik in de zee. De kinderen kunnen aan het brede zandstrand volop zandkastelen bouwen. Aan het strand vind je ook het gezellige restaurant/bar waar je kunt genieten van heerlijke Italiaanse gerechten met uitzicht op de zee. Op de camping kun je ook terecht voor je dagelijkse boodschappen. In het hoogseizoen verzorgt het animatieteam een leuk programma voor alle leeftijden. Zin in een bezoek aan een themapark dan kun je vanaf de camping diverse kindvriendelijke parken bezoeken.

Genoeg te zien en te doen
In Riccione vind je een chique winkelstraat, markten, restaurants, bars en discotheken. Gegarandeerd succes voor de kinderen: het grootste waterpark van Italië; Acquafun. Een dag duiken, rennen, vliegen, glijden, glijden en nóg eens glijden. In Rimini, op een half uurtje afstand, kunnen shopaholics hun hart ophalen. Maar vergeet het historische centrum niet! Pleinen, Romeinse overblijfselen en Italia in miniatura, leuk voor een bewolkte ochtend. Huur ook eens fietsen voor de fietstocht naar Rimini, die loopt helemaal langs het stand!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping International Riccione Family Village!


Aanbieders op International Riccione Family Village

Stacaravans worden hier verhuurd door Eurocamp en Gebetsroither.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs