Bekijk grote foto's
Zwembad met waterglijbaan
Kwartierje met de auto naar het strand
Goede uitvalsbasis voor uitstapjes
Animatie voor alle leeftijden
Bezoek het gezellige Béziers
Restaurant op de camping
Hondvriendelijk ingericht
Pézenas, Carcassonne

Boek Domaine Sainte Véziane bij:



Camping Domaine Sainte Véziane, Languedoc-Roussillon

Camping Domaine Sainte Véziane ligt op 8 km van de Middellandse Zee. Dankzij de ideale ligging van deze viersterrencamping, tussen de stranden en het achterland van de Languedoc, kun je er gemakkelijk op uit om deze streek vol cultuur, geschiedenis en gastronomie te ontdekken. Wijngaarden, rivieren, steile bergen en schilderachtige charmante Franse dorpjes maken deze zonnige streek zo aantrekkelijk. Het strand van Vias Plage en Cap d’Agde vind je op 15 minuten met de auto. Omdat de camping aan de rand van het dorp Bessan ligt, hebt je alles bij de hand; ideaal.

Deze camping in Zuid-Frankrijk is het hele jaar open en je wordt hier verwelkomd in een rustige en vriendelijke Franse sfeer. Domaine Sainte Veziane verhuurt compleet ingerichte stacaravans en chalets. Op je eigen terras kun je rustig je vakantieboek lezen of een uitstapje plannen in de mooie omgeving. Denk aan een boottochtje op het Canal du Midi of een bezoek aan het artistieke Pézenas. Of natuurlijk gewoon slenteren op een sfeervol marktje met Franse delicatessen, de Languedoc-Roussillon heeft het allemaal!

Plezier gegarandeerd op Camping Domaine Sainte Véziane!
Neem een verfrissende duik in het zwembad van het waterpark en geniet van een ontspannen vakantie in deze zonnige streek. Spelen, spetteren en lekker zwemmen, of met je nieuwe vriendjes van de waterglijbaan of lazy river gaan. Voor de jongste bezoekers zijn er leuke waterspeeltoestellen. En terwijl de kinderen zich vermaken kunnen de ouders lekker relaxen in de bubbelbaden. Er is een miniclub voor kinderen van 5 tot 12 jaar, een voetbalveld, volleybalveld, jeu-de-boulesterrein, pingpongtafels, 2 speeltuinen, 1 minigolf en 1 fitnessruimte buiten. Naast deze dagelijkse activiteiten komen er een keer per week in juli en augustus allerlei groepen een voorstelling geven op het podium van de camping. Tijdens deze avonden zul je volop genieten van dans, zang en humor!

Trek na al die leuke activiteiten?
Voor typische Zuid-Franse gerechten kun je terecht bij bar-restaurant “Côté Véziane”. Het restaurant is geopend van april tot september. Het enthousiaste team heet haar gasten de hele dag van harte welkom in het restaurant. Ook is er een pizza-afhaalpunt voor een hapje bij je eigen accommodatie. Op het terras bij het restaurant kun je verschillende thema-avonden bijwonen en volop genieten van een avondje country, karaoke, mosselen, of paella eten.

Wil je een keer uit eten?
In Vias Plage en Cap d’Agde zijn veel goede restaurants. Voor uitstapjes zit je goed in de buurt van Camping Domaine de Sainte Véziane. Denk aan het schilderachtige kunstenaarsplaatsje Pézenas met leuke galeries en winkeltjes. Grote kans dat je hier slaagt voor je souvenirs. Carcassonne is echt een dagtocht waard. Deze middeleeuwse stad is een vesting waar de kinderen zich helemaal in de riddertijd wanen. Een ander idee is een bezoek aan Montpellier of wat kleiner en knusser; de stad Béziers. Wandelen of mountainbiken kan heel goed in het achterland, eerst door de wijngaarden en iets verderop door een ruig landschap met mooie riviertjes.

Op zoek naar een camping voor het hele gezin met vele mogelijkheden op en rondom de camping? Zoek dan niet verder! Het hele team kan niet wachten jullie te verwelkomen!

Tot snel op camping Domaine Sainte Véziane!

Domaine de Sainte Veziane
Route de Montblanc
34550 BESSAN
Hérault
Occitanie
Tel. : +33 (0)4 67 77 58 58
Email: info@domainesainteveziane.com



Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Domaine Sainte Véziane!


Aanbieders op Domaine Sainte Véziane

Stacaravans worden hier verhuurd door TUI en VacanceSelect.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping Domaine Sainte Véziane
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    7.7
  • Algemeen
    8.0
  • Sanitair
    9.0
  • Horeca
    8.0
  • Zwembad
    8.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     van Geffen - voorseizoen 2017, met partner
    16-05-2017
     van Geffen
  • Algemeen
    8
  • Sanitair
    9
  • Horeca
    8
  • Zwembad
    8
  • Wij hebben een prima vakantie gehad. Lekker rustige camping met prima zwembad en wat helemaal positief was dat het bij het zwembad in het hoogseizoen niet te druk was. Verder zijn wij nogal van het reizen dus veel leuke plekken in de buurt bezocht.