Vakantie direct aan zee
Ideale strandbestemming
Verwarmd zwembad en kinderbad
Multisportterrein
Privéstrand
Animatie voor alle leeftijden
Sète, Montpellier, Aigues-Mortes

Boek Les Tamaris (Frontignan) bij:

 STAANPLAATSEN


Camping Les Tamaris (Frontignan), Languedoc-Roussillon

5 sterrencamping Les Tamaris is een topcamping direct aan het strand in de Languedoc-Roussillon bij het plaatsje Frontignan met een heerlijk zwembad. Gelegen op een landstrook tussen het Etang d'Ingril en de Middellandse zee. Dit wordt bij uitstek een strand- en zeevakantie. Gelegen aan het mooie witte strand wordt het genieten van de watersportmogelijkheden, lekker zwemmen, snorkelen of surfen.

De voorzieningen op deze kindvriendelijke camping zijn ruimschoots aanwezig
Deze Sandaya camping is klein opgezet maar biedt alles wat je normaal op de grotere campings ook vindt. Je kunt natuurlijk lekker ontspannen aan het leuke zwembad. In het hoogseizoen staat er een team klaar dat tal van activiteiten organiseert voor diverse leeftijdscategorieën. 's Avonds verzorgt men leuke avonden: dan weer disco, dan weer een leuke voorstelling, dan weer mooie muziek. Op deze vijfsterrencamping is ook een multisportterrein, tafeltennistafels, speeltuintje, elektronische spelen en een fietsverhuur (ook kinderfietsen en kinderzitjes te huur) aanwezig.

Vakantie aan het strand en meer
Frontignan is een badplaats in Zuid-Frankrijk in het departement Hérault in de regio Languedoc-Roussillon. In de buurt zijn talrijke monumenten en bezienswaardigheden aanwezig voor een leuke dagtrip. Je kunt rond de meren een leuke fietstocht maken. Zo is het gezellige Sète, een typisch Frans havenplaatsje op slechts 6.5 km een oergezellig dorp. Maar ook Montpellier, een kosmopolitische studentenstad op ca. 25 km is heerlijk om een dag door te brengen. En het kleine ommuurde Aigues-Mortes is fietsend zelfs te berieken.




Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Les Tamaris (Frontignan)!


Aanbieders op Les Tamaris (Frontignan)

Er zijn vele aanbieders op camping Les Tamaris (Frontignan).
Suncamp, Roompot Vakanties en BestCamp verhuren luxe stacaravans. Staanplaatsen worden aangeboden door Suncamp en BestCamp.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs