Bekijk grote foto's
Goed onderhouden camping
Mooi zwembadcomplex eind april/eind sept.
Familiedisco en kinderdisco
Strand op 500 m.
Echte gezinscamping
Spanje op 26 km.
Bar en restaurant op de camping
300 m

Boek Les Pins (Argelès) bij:

 GLAMPING STACARAVANS

Camping Les Pins (Argelès), Languedoc-Roussillon

Viersterrencamping Les Pins bij Argelès-sur-Mer in de Languedoc heeft alles in huis voor een kindvriendelijke en gezellige strandvakantie. Deze mooie middelgrote camping ligt op geringe afstand van het bruisende Argelès-sur-Mer. Ook het strand ligt op loopafstand.

Volop waterpret voor de kinderen
Camping Les Pins heeft een fijn zwembad met terras. De kinderen zullen zich hier zeker goed vermaken bij de leuke glijbaan en ook aan de jongere kinderen is gedacht, voor hen is er een leuk apart kinderbad en een speeltuintje. De camping is rustig gelegen net buiten Argelès en heeft fijne schaduwrijke kampeerplaatsen. Voor boodschappen kun je terecht bij de winkel naast de camping. Op camping Le Pins vind je een leuke restaurant (geopend van half juni tot half september) en een pizzeria. Voor de jongere kinderen is er in het hoogseizoen een gezellig animatieteam en een kinderdisco. De eigenaren zijn gastvrij en behulpzaam.

Argelès-sur-Mer is een hele gezellige en bruisende badplaats aan de Middellandse Zee
Deze plaats ligt in de Languedoc-Roussillon niet ver van de Pyreneeën. Je vindt hier mooie brede zandstranden, maar ook mooie kleine baaitjes gelegen tussen de rotsen. Vanuit de camping kun je leuke uitstapjes maken, denk daarbij aan Pepignan of het leuke plaatsje Collioure. Wat verder weg, Carcasonne met een prachtig historisch centrum, de citadel La Cité en een immens grote burcht. Ook Spanje ligt op rij-afstand. Het museum van Dali in Figueras is een dagtrip waard, maar ook Barcelona kunnen wij aanraden. Kortom, genoeg te doen hier.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Les Pins (Argelès)!


Aanbieders op Les Pins (Argelès)

Op camping Les Pins (Argelès) wordt accommodatie aangeboden door verschillende organisaties.
Stacaravans worden hier verhuurd door Eurocamp en Homair Vacances. Eurocamp en Homair Vacances verhuren glamping stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs