Vakantiepark gelegen tegen een helling
Buiten en binnenbad
Restaurant
WIFI (€) gratis in restaurant/loungebar
Mountainbiken, wandelen
Klimmen, abseilen, tokkelen of kajakken…

Boek Vallee Les Etoiles bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Vallee Les Etoiles, Ardennen

Vallee Les Etoiles bij Blaimont is sprookjesachtig gelegen in de Belgische Ardennen, uitkijkend op een zuidelijke berghelling van de Maasvallei. Vanaf de veranda van de houten chalets reikt het fantastische uitzicht zelfs tot Frankrijk! De ligging te midden van diverse grotten (de grotten van Pont d'Arcole), kastelen (kasteel van Freÿr met prachtige tuinen) en leuke plaatsjes is heel geschikt voor jonge gezinnen. Te midden van de groene omliggende natuur ligt het ruim opgezette, sfeervolle vakantiepark Vallee Les Etoiles' (28 ha) op zo'n 10 km van het eeuwenoude vestingstadje Dinant.

In deze prachtige, afwisselende omgeving kun je heerlijk fietsen, wandelen en vissen. Op het park is het lekker ontspannen en er worden je dan ook vele voorzieningen aangeboden.
Naast een fantastisch overdekt zwembad met sauna beschikt het park bovendien over een leuke speeltuin binnen en buiten. Heb je geen zin om te koken? Van een snack tot een overheerlijk pastagerecht; een keur van mogelijkheden op Les Etoiles. Gezien de hoogteverschillen is dit park minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

De snelstromende riviertjes, de grotten en de talrijke uitdagende bospaden maken van Landal Les Etoiles de perfecte uitvalsbasis voor de buitensporter. Mountainbiken, abseilen, kajakken, rotsklimmen, grotten ontdekken; het kan hier allemaal. Ook te voet of met de fiets is de Ardennen uitstekend te verkennen! De omgeving van Vallee Les Etoiles geeft, met zijn kastelen, diepe valleien, rivieren en verscholen dorpjes, mensen een echt vakantiegevoel. Het landschap spreekt tot ieders verbeelding met zijn groene uitstraling en enorme veelzijdigheid aan cultuur, natuurschoon en activiteiten.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Vallee Les Etoiles!


Aanbieders op Vallee Les Etoiles

Roompot Vakanties en TUI verhuren accommodatie als chalets, appartementen of bungalows.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs