Camping centraal Maremma
Kamperen in een groen bos
Zon, zee en strand
Leuk animatieprogamma
Bar, restaurant en supermarkt op de camping
Strandbar
Schaduwrijke kampeerplekken
Sportveld, aquafunpark in zee

Boek Baia Verde (Toscana) bij:

 TOURCARAVANS

Camping Baia Verde (Toscana), Toscane en Elba

Camping Baia Verde ligt in Toscane aan de Tyrreense kust in het hart van de Maremma. De camping ligt in een weelderig pijnbomenbos dat tot aan zee reikt, een fijn kindvriendelijk strand wat Baia Verde maakt tot de ideale camping voor gezinnen met kinderen. Het zandstrand -(gereserveerd voor de gasten van de camping)- loopt langzaam af naar zee en nodigt uit tot lange strandwandelingen intussen genietend van het schitterende uitzicht over de Golf van Punta Ala en het eiland Elba. De camping met een oppervlakte van 200.000 m² is omheind en de pijnbomen zorgen overal voor schaduw.

Een strandvakantie aan een lang zandstrand
Aan het strand van de camping kun je genieten van sportieve activiteiten zoals surfen en kanoën. En mocht je zin hebben in een aperitief na een dagje aan zee dan kun je bij de strandbar genieten van een drankje tijdens de zonsondergang. Op korte afstand van deze kindvriendelijke camping ligt een manege. Er zijn fietsen te huur voor klein en groot om fietstochten in de omgeving te maken naar bijvoorbeeld de schilderachtige baaien “Cala Violina” en “Cala Martina”. Verder kunnen tieners zich goed vermaken op het aquafunpark dat in zee ligt. Wil jij de kust vanaf zee zien dan kun je zelfs een boot huren op de camping.

Punta Ala is een jachthaven, met in de zomer en rijk uitgaansleven. Het staat bekend als favoriete bestemming voor jachten en VIPs. Disco club Black Sun is hier the place to be.
Elke zomer in augustus wordt de Bad La Vela georganiseerd. Dit is een in heel Toscane beroemde avond.Je kunt uiteraard ook een bezoek brengen aan de kleine dorpen dichtbij. Een erg leuke bestemming is Castiglione della Pescaia, een kleine stad met veel winkels, veel mensen, en evenementen tot laat in de nacht. De meest populaire nachtclub in de plaats is La Capannina in de open lucht. Ook Follonica is de moeite waard, met haar winkels, een bruisend centrum en langs de zee, mini-golf en vele attracties zoals de Tartana, Disco Village Baluba en acquapark Acquavillage.

Op Baia Verde zijn excursies per touringcar te reserveren naar de kunststeden Rome, Florence, Siena en San Gimignano met reisleider en gids. Ook zijn er mini cruises naar de eilanden van de Toscaanse archipel zoals Giglio, Giannutri, le Formiche en Elba. De transfer van de Camping Baia Verde tot aan de plaats van inscheping is gratis.--

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Baia Verde (Toscana)!


Aanbieders op Baia Verde (Toscana)

Gebetsroither en VacanceSelect verhuren hier tourcaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs