Camping midden in de natuur, terrasvormig
Adembenemend uitzicht op omgeving
Diverse kiezelstranden
Ook voor naturisten en hondenliefhebbers
Watersport, boot huren

Boek Slatina bij:

 GLAMPING STACARAVANS

Camping Slatina, Kvarner

Camping Slatina is omringd door mooie mediterrane bossen, met een van de mooiste kiezelstranden van het eiland Cres. Bij het uitzicht op Martinščica op het eiland Cres en de omgeving, wordt je stil van al het groen, de mediterrane bossen, de twee baaien en een van de mooiste stranden van het eiland. Liefhebbers van natuur en kamperen zullen hier optimaal genieten.Er is een supermarkt, kiosk, restaurant, pizzeria, cafè, internethoek, wisselkantoor, hondendouche en een eigen hondenstrand. De camping is terrasvormig aangelegd. Een van de mooiste campings op het eiland Cres, Kroatië.

Camping Slatina heeft behalve twee voornamelijk rotsachtige stranden ook twee schitterende kiezelstranden (Tiha en Slatina), een aantal weggestopte kiezelstrandjes en stranden met delen voor naturisten en voor honden. Daarnaast dient vermeld te worden dat strand Slatina een van de mooiste stranden op het eiland Cres is en het recht heeft de Blauwe Vlag te voeren.

Op de camping is een duikschool waar je kunt leren duiken. Je kunt ook een boot huren of met je eigen boot varen. Bij Martinščica vind je ligplaatsen voor boten, een helling voor de te waterlating in de zee en een lift voor de grotere boten.
Bij de speeltuin zullen de jongste kampeerdertjes zich goed vermaken. Mini golf, tafeltennis, beach volley en boogschieten zijn geliefde activiteiten bij jong en oud.
Er is een duikschool, verhuur van boten en fietsen (kleine voorraad), watersportmogelijk- heden, mountainbiken, midgetgolf, beachvolleybal, basketbal, vissen, steigers voor boten, kinderspeelplaats met een piratenschip, georganiseerde uitstapjes, live muziek, tafeltennis, animatie (juni/midden september) wandelen en surfen.

Kortom te veel om op te noemen.




Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Slatina!


Aanbieders op Slatina

Stacaravans worden hier aangeboden door VacanceSelect. Gebetsroither verhuurt hier glamping stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs