Bekijk grote foto's
1500 meter van de Baskische kust
Mooi zwembadcomplex, glijbanen en waterpark
Waterspeeltuin, glijbaantjes
Hoogseizoen activiteiten jong en oud
Golfbaan op 4 kilometer
Restaurant met terras
Aquarium Biarritz
Bilbao, San Sebastian
1,2 km

Boek Oyam (residence) bij:

 STACARAVANS

Camping Oyam (residence), Aquitaine / Les Landes

In het diepe zuidwesten van Frankrijk vind je viersterrencamping Oyam. Op korte afstand van het mondaine Biarritz ligt deze gezellige en kindvriendelijke Franse camping. Bovendien heeft de camping een prachtig zwembadcomplex met een verwarmd zwembad, glijbanen en een waterpark/waterspeeltuin

Een prachtig zwembadcomplex en leuke kinderclub
Dicht bij het centrum van Bidart en slechts 7 kilometer ten zuiden van de gezellige badplaats Biarritz is dit de perfecte locatie voor een fijne gezinscamping aan de Atlantische kust. Het zwembadcomplex van camping Oyam bestaat uit een verwarmd zwembad, glijbanen en een waterspeeltuin. Geniet van een gezellige muziekavond buiten en neem een frisje op het terras van de gezellige bar.

Vervelen kan haast niet op camping Oyam
Kinderen zijn dol op de kinderclubs van camping Oyam, met leuke activiteiten. Overdag worden er ook bezigheden voor alle leeftijden aangeboden. Schrijf je in voor een sporttoernooi of proef een lekker stuk vlees van de BBQ. Doe mee met een speurtocht of fitness les terwijl de kinderen zich vermaken bij de miniclub. ’s Avonds zijn er diverse themafeesten, liveshows, muziek en nog veel meer, dat wordt elke dag genieten!

Lekker actief bezig zijn of gewoon relaxen
Op 10 km afstand in zuidelijke richting ligt de prachtige badplaats St-Jean-de-Luz, met zijn karakteristieke vissershaven. Dank zij de verkeersvrije straten kun je rustig door de stad wandelen tot aan het plein Louis XIV, waar de kerk staat waarin deze koning in het huwelijk trad met Marie-Thérèse van Spanje. De kuuroorden van deze plaats zijn de bekendste in het zeer mondaine Franse Baskenland, met zijn typische bouwstijl en zeer authentieke uitstraling. Hier ten zuiden van de zandstranden en pijnboombossen van Les Landes ontmoet de oceaan de uitlopers van de Pyreneeën, met daardoor een aangenaam klimaat, zowel in de winter, voor- en najaar als tijdens de warme en droge zomer. Het is een van de meest geliefde vakantiegebieden in Frankrijk. Aan deze geweldige kuststrook kunnen golfsurfers en wandelaars hun hart ophalen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Oyam (residence)!


Aanbieders op Oyam (residence)

Eurocamp verhuurt op camping Oyam (residence) stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping Oyam (residence)
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    8.3
  • Algemeen
    8.0
  • Sanitair
    7.0
  • Kinderen
    8.0
  • Horeca
    7.0
  • Zwembad
    8.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     fam. op den Beek - hoogseizoen 2018, met gezin
    23-09-2018
     fam. op den Beek
  • Algemeen
    8
  • Sanitair
    7
  • Kinderen
    8
  • Horeca
    7
  • Zwembad
    8
  • Prima niet te grote camping. Keurig en schoon. Van hieruit de fijne omgeving verkend.