Bekijk grote foto's
Terrasvormige camping
Zwembad met glijbanen
Pizza, afhaalmaaltijd, bakker
Speeltuin, sportvelden
Watersport, suppen, golfen
Bezoek botanische tuin van Cap Roig
Wandelen, sportief fietsen
Girona, Figuerras (Dali-museum)
500 m

Boek Kim's bij:

 STACARAVANS

Camping Kim's, Cataluña

Kim's is een gezellige gemoedelijke Spaanse camping die je met open armen zal ontvangen. Een verblijf op deze middelgrote camping in Palafrugell aan de Costa Brava zal je dan ook nog lang bijblijven. De plaatsen op deze terrasvormige camping zijn voorzien van veel schaduw waardoor je na een dagje aan het strand of zwembad heerlijk kunt bijkomen. De camping heeft twee zwembaden met glijbanen, een grote en een kleine speciaal voor kinderen. Ook kunnen de jongste kinderen zich uitleven in de waterspeeltuin. De camping ligt op 10 minuten van het prachtige strand van Lla Franc.

Een kindvriendelijke camping aan de Costa Brava.
De kinderen hoeven zich op Kim's geen moment te vervelen. Het recreatieteam verzorgt leuke spelletjes, knutselactiviteiten, toernooien en shows. Kinderen kunnen zich ook uitleven in de speeltuin of voetballen, basketballen of volleyballen. Daarnaast is er een fantastisch entertainmentprogramma voor jong en oud met onder andere live-muziek en shows, zwembadspelletjes, themafeestjes en nog veel meer. Natuurlijk is het ook fijn dat je op de camping lekker uit eten kunt gaan. Bij de bakker kun je terecht voor verse broodjes en iets lekkers voor bij de koffie. Ook voor een pizza of afhaalmaaltijd zit je op Kim's goed. En natuurlijk kun je bij de supermarkt allerlei verse producten kopen voor een heerlijk barbecue bij je accommodatie.

Vías Verde, prachtige natuur en topsteden
Op de camping zelf kun je volop relaxen maar ook lekker actief bezig zijn. In de directe omgeving kun je erg goed wandelen en aan zee duiken of suppen. Het gezellige centrum van Calella de Palafrugell is op loopafstand. Op de camping kun je ook fietsen huren. Fiets dan op een van de prachtige fietswegen van de Vía Verde in de directe omgeving. Andere trips zijn het Dalí-museum in Figueras en de geweldige steden Gerona en Barcelona. Maar geniet ook van de talloze intieme baaien en mooie rotspartijen.







Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Kim's!


Aanbieders op Kim's

Eurocamp verhuurt op camping Kim's stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs