Bekijk grote foto's
Mooi aangelegd zwembad/kinderbad
Schaduwrijke camping Po Delta
Dichtbij het strand gelegen
Privé strand met verhuur ligstoelen
Animatie alle leeftijden
Fijn restaurant op de camping
Fietsen en wandelen vanaf de camping
Waterpark PlayPark 3000
250 m

Boek Sole Family Camping Village bij:

 STACARAVANS

Aanbiedingen en specials op Sole Family Camping Village:

Camping Sole Family Camping Village, Emilia-Romagna

Centraal in een prachtig dennenbos, in het hart van de Po Delta, vind je driensterrencamping Sole Family Camping Village. Op deze gezellige Italiaanse camping kun je tijdens de zonnige dagen volop genieten van de schaduwrijke kampeerplekken. Het voelt direct als vakantie, de schaduw, de gastvrijheid en het fantastische eten.

Wandel vanaf de camping naar het brede zandstrand
Het mooie zandstrand van BarBagno ligt op slechts een kleine 10 minuten wandelen. Het brede, levendige zandstrand met zijn karakteristieke duinen is te bereiken via een kort, schaduwrijk pad door het pijnbomenbos. Een groot deel van het strand is privéstrand. Hier staan ligbedden en parasols die je kunt reserveren voor een hele of een halve dag. Naast genieten van de Italiaanse zon kun je op het strand ook terecht voor een potje beachvolleybal, beachtennis of basketbal. Na al deze inspanningen kun je neerploffen bij het restaurant op het strand voor een heerlijke maaltijd of een koud drankje. Het mooie zwembad met aparte kinderbad is erg geliefd bij gasten van de camping.

Kindvriendelijk vakantie vieren in de Po Delta
Kinderen kunnen spelen in de fijne speeltuin en rondom de tafeltennistafels, de gehele dag kun je hier nieuwe vriendjes maken. In het hoogseizoen zorgt het leuke animatieteam voor allerlei leuke activiteiten. Restaurant ‘Da Laura’, op Sole Family Camping Village, heeft een uitgebreide kaart met lekker specialiteiten uit de omgeving. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. Geen zin om het restaurant te bezoeken en eet je liever op het terras van je eigen accommodatie dan kun je natuurlijk een maaltijd afhalen op de camping.

Wat is er zoal te doen in de omgeving?
Huur een fiets of e-bike en verken de prachtige omgeving van deze gezellige camping. Zin in een cultureel uitstapje? Dan raden wij het nabijgelegen Ravenna aan. Deze beroemde stad staat bekend om zijn eeuwenoude geschiedenis en prachtige mozaïeken. Ook mag een dagje naar San Marino, Bologna of Rimini niet ontbreken tijdens je vakantie aan de Adriatische Kust. Op maar 16 kilometer rijden vind je het waterpark PlayPark 3000 en het op één na grootste pretpark van Italië, Mirabilandia, ligt op een half uur rijden van Sole Family Camping Village. Zin in een ritje in de achtbaan Katun?



Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Sole Family Camping Village!


Aanbieders op Sole Family Camping Village

Roan Luxury Camping Holidays verhuurt op camping Sole Family Camping Village stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs