Kindvriendelijke camping
Op korte afstand van de stranden
Wellness: Jacuzzi, stoombad
Splashzone voor de jongste bezoekers
Zwembaden met glijbanen
Hoogseizoen entertainment
Montpellier, Narbonne, Beziers
Fietsen
800 m

Boek Siblu Les Sables Du Midi bij:

 STACARAVANS

Camping Siblu Les Sables Du Midi, Languedoc-Roussillon

Als er iets is wat je in dit stukje Frankrijk nodig hebt, is het schaduw en gelukkig vind je dat op deze camping in ruime mate. Viersterrencamping Siblu Camping Les Sables du Midi ligt bij Valras-Plage op nog geen kilometer van het strand van de Middellandse Zee. Dit wordt een fijne vakantie in de Languedoc. Genieten kun je volop op deze levendige camping in Zuid-Frankrijk.

Lekker spetteren in het zwembad of toch maar het strand
Les Sables du Midi is een groot vakantiecomplex dat eerder uit twee aparte campings bestond. Naast schaduw is er natuurlijk ook volop ruimte voor activiteiten in de zon. Eindeloos plezier beleven de kinderen op de camping in het aquapark met splashzone, waterglijbanen, waterspelen, fonteinen en bubbelbaden. De jongste kinderen zullen zich goed vermaken in de waterspeeltuin.

Vlak bij het zwembad is het restaurant en de bar. Wifi tegen betaling. Ouders kunnen intussen relaxen in het wellnesscenter en genieten van een massage. Naast waterplezier zijn er ook volop sportmogelijkheden voor jong en oud. Voor de sportieve gasten zijn er voldoende mogelijkheden om de spieren te trainen: tafeltennis, fitness, allerlei (bal)sporttoernooien, te veel om op te noemen. De avonden zijn in het hoogseizoen ook gezellig, er worden leuke activiteiten georganiseerd en leuke shows. Vanaf het terras bij het leuke restaurant is het goed toeven.

De Languedoc ontdekken
Het grote zandstrand en Valras-Plage met zijn gezellige winkeltjes en terrasjes zijn allebei op loopafstand. De steden Montpellier, Béziers en Narbonne liggen op rijafstand vanaf de camping en zijn stuk voor stuk een bezoek waard. Ook is het gezellig om over de boulevard bij Argelès-sur-Mer te wandelen of een van de andere badplaatsen. Wildliefhebbers kunnen een dag naar het Réserve Africaine in Sigean (55 km). In dit wildreservaat leven meer dan 3800 dieren zoals giraffen, neushoorns, krokodillen en chimpansees. Als je met de kinderen meer wilt weten van de onderwaterwereld van de Middellandse Zee, kun je naar het Aquarium in Cap d’Agde. Ten zuiden van de camping liggen de Pyreneeën, waar je uitstekend kunt wandelen. Op slechts 2 uur rijden ben je al in Spanje, verken daar eens één van de dorpjes en proef de culinaire hoogstandjes zoals paella.



Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Siblu Les Sables Du Midi!


Aanbieders op Siblu Les Sables Du Midi

Siblu verhuurt op camping Siblu Les Sables Du Midi stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs