Bekijk grote foto's
Vakantiepark direct aan het Veluwemeer
Binnen- of buitendijks, kamperen aan het water
Paradijs voor zeilers en surfers, kanovaarders
Zwemmen natuurwater/binnenzwembad
Waterspeelparadijs buiten
Jachthaven en trailerhelling, zeil- en surflessen
Recreatieteam verzorgt activiteiten
Brasserie met terras

Boek RCN Zeewolde bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)
 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN
 met PRIVÉ SANITAIR
 STAANPLAATSEN

Camping RCN Zeewolde, Flevoland

Centraal gelegen en direct aan het Veluwemeer ligt RCN vijf-sterren-camping Zeewolde. De camping ligt aan het Veluwemeer in Zuid-Flevoland, waar het beste van twee werelden samenkomt. Een combinatie van bos en strand maakt vakantiepark Zeewolde een unieke thuishaven voor alle leeftijden. Dankzij de ligging in het midden van Nederland zijn vele uitstapjes in de buurt mogelijk. Je logeert RCN Zeewolde in een van de leuke strandlodges of comfortabele vakantiewoningen. Ook kun je kiezen voor een glamping-ervaring, wat dacht je van een fijne Safari-lodgetent met eigen sanitair?

Watersporters hier vind je alles wat je nodig hebt
Dit is een ideale bestemming voor iedereen die graag op of rond het water verblijft. Volop watersport mogelijkheden zijn hier te vinden, maar ook een overdekt zwembad is hier aanwezig. Het eigen strand is een fijne plek voor het hele gezin. In een afgezet deel kunnen de jongste bezoekers veilig spetteren en vanaf een ander deel kun je met een surfplank het water op.

Speciaal voor kinderen is er een waterspeelplaats buiten, maar ook de speeltuin. Er worden diverese leuke activiteiten georganiseerd. Van april t/m oktober verzorgt het animatieteam in de weekenden en schoolvakanties een uitgebreid programma voor groot en klein. Natuurlijk zijn er op de camping ook andere voorzieningen, zoals o.a een recreatiezaal, brasserie, snackbar, supermarkt sportveld, tennisbanen en WiFi aanwezig. Op de receptie kun je terecht voor informatie over de omgeving.

Op de camping glampen en verder Flevoland ontdekken
Zeewolde ligt in de provincie Flevoland een goede locatie voor het maken van wandel- of fietstochten. Deze provincie is zeker een ontdekking waard. Wist je dat hier het grootste loofboombos het Oosterwold ligt. Ook Atractieparken zoals Walibiworld, het Dolfinarium en het Avidroom liggen op korte afstand van de camping. Maar vergeet ook niet de sfeervolle oude Zuiderzee plaatsen Harderwijk en Spakenburg te bezoeken. De uitgestrekte Veluwe liggen slechts aan de andere kant van het water. Wil je liever de grote stad Amsterdam of Utrecht bezoeken, met de auto of openbaar vervoer behoort dit ook tot een van de vele mogelijkheden met een verblijf op deze camping.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping RCN Zeewolde!


Aanbieders op RCN Zeewolde

RCN verhuurt op camping RCN Zeewolde safaritenten, lodgetenten met sanitair, stacaravans, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen, staanplaatsen met eigen douche en toilet.
 

Deze camping kun je boeken bij

...
 

 

 

Beoordelingen camping RCN Zeewolde
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    8.1
  • Algemeen
    9.0
  • Personeel
    9.0
  • Kinderen
    10.0
  • Activiteiten
    9.0
  • Horeca
    7.0
  • Zwembad
    6.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     Mijntje - hoogseizoen 2018, met gezin
    22-12-2018
     Mijntje
  • Algemeen
    9
  • Personeel
    9
  • Kinderen
    10
  • Activiteiten
    9
  • Horeca
    7
  • Zwembad
    6
  • Werkelijk mooi onderhouden vakantiepark. Heerlijk strandhuisje met perfecte locatie, lekker schoon en zeer gastvrij. Alleen maar redenen om weer te gaan dus. Het Veluwemeer heeft alles voor een fijne vakantie. Op het park ruim voldoende activiteiten. De waterspeeltuin werd erg gewaardeerd door onze jongste dochter.