Familiecamping op Frans eiland
Zwembad buiten met glijbaan
90 km fietspaden
Surfen aan het strand
Wandelen, fietsen, watersport
Restaurant met visspecialiteiten
300 m

Boek Les Grenettes bij:

 SAFARITENTEN


Camping Les Grenettes, Poitou-Charentes

Op viersterrencamping Les Grenettes bij het dorp Sainte-Marie-de-Ré heerst een fijne sfeer. Deze camping ligt aan de zuidkust van het Franse eiland Île de Ré en op korte afstand van de bekende surfspot Plage des Grenettes. Een leuke camping met diverse voorzieningen zoals zwembaden, een waterglijbaan en een restaurant. Vergeet je fiets niet, of huur een fiets en ontdek dit mooie eiland al fietsend. Naar het strand is het ongeveer 200 m. lopen

Een fijne camping met goede voorzieningen
Het verblijf op deze camping is heel relaxed. Bij het park horen een mooi verwarmd zwembad met terras, een jet-stream, kinderbad, waterglijbaan en terras met ligstoelen. De twee buitenzwembaden en kinderbaden zijn alleen in de maanden juli en augustus verwarmd en het dragen van zwemshorts in het zwembadgedeelte is niet toegestaan. Verder kun je de ochtend beginnen met een lekker vers broodje en dan lekker afkoelen met een fijn ijsje in de middag. Geen zin om s'avonds te koken hoeft geen probleem te zijn want het restaurant op de camping heeft een goede kaart. Het restaurant staat bekend om haar zeevruchten en de eigen oesterteelt. En mocht je daarna even wat energie kwijt? Dat kan want je kunt met wat vrienden een potje gaan tenissen of aan het strand gaang kitesurfen. WiFi bij de receptie.

Ontdek vanaf deze viersterrencamping Île de Ré
Ongeveer 8 km ten westen van La Rochelle ligt de Île de Ré, door bewoners en bezoekers ook wel liefdevol “Ré la Blanche”, genoemd. Uitgestrekte kleipolders, pijnboom- en cipressenbossen, maar ook zandstranden vormen het beeld van het eiland. Mede door het weidse zandstrand, het fijne zeewater en de frisse wind is Île de Ré voor gezinnen een populaire vakantiebestemming. En wat erg prettig is dat je het eiland op de fiets kunt verkennen langs de meer dan 70 kilometer lange fietspadden. Vergeet je fototoestoel niet want dorpjes als Ars-en-Ré, en La Flotte zijn heel fotogeniek. En uiteraard kun je onderweg genieten van een heerlijk bordje oesters met een fijn wijntje.

In de buurt liggen de zoutmoerassen in Loix (op 15 km), de Phare des Baleines (de Walvissen Vuurtoren) in Saint Clément (op 20 km), de eilanden Aix, Fort-Boyard en Ile d'Oléron. Ontdek hier het rijke erfgoed van de Charente Maritime.








Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Les Grenettes!


Aanbieders op Les Grenettes

Er staan meerdere aanbieders op camping Les Grenettes:
Stacaravans worden hier verhuurd door TUI en VacanceSelect. VacanceSelect heeft hier comfortabele safaritenten staan. Glamping is het nieuwe kamperen!
VacanceSelect verhuurt hier basic glamping.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping Les Grenettes
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    7.4
  • Algemeen
    8.0
  • Personeel
    8.0
  • Sanitair
    7.0
  • Kinderen
    6.0
  • Horeca
    8.0
  • Zwembad
    7.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     Mireille - hoogseizoen 2014, met gezin
    30-10-2014
     Mireille
  • Algemeen
    8
  • Personeel
    8
  • Sanitair
    7
  • Kinderen
    6
  • Horeca
    8
  • Zwembad
    7
  • Op doorreis op deze zeer rustige, mooie camping terecht gekomen en een weekje gebleven. Mooi zwembad, tennisbaan gratis beschikbaar evenals rackets en ballen. Prima fietsen gehuurd omdat de omgeving zich uitstekend leent voor mooie fietstochten (Fietspaden). Op korte afstand wat wild strand maar met de fiets diverse andere stranden bezocht. Weinig animatie maar niet gemist. Goed restaurant.